Andreea Bănică, momente de panică în aeroportul din Egipt. Ce a pățit artista: "Ne călcam în picioare..."

Data publicării:
Andreea Bănică, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Bănică, sursa instagram

Andreea Bănică a avut parte de clipe de coșmar în aeroportul din Egipt. Artista le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat.

Recent, Andreea Bănică a plecat într-o binemeritată vacanță alături de familie, în Egipt.  Artista s-a bucurat din plin de momentele de relaxare. Cu toate astea, la întoarcere, vedeta a avut parte de o situație neașteptată, în aeroportul din Egipt. Andreea Bănică le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare tot ce s-a întâmplat.

”Pe lângă faptul că ne-au controlat de trei ori bagajele imense, ne-au controlat din cap până în picioare. Aveam bijuteriile la mână, au spus că dacă nu le dau jos, nu pot să trec. Am spus: „Nu am cum să le dau jos, că ar însemna să țin toată coada asta, până dau eu toate bijuteriile jos”. Eu merg cu brățări la mână, sunt de acord să mă controlezi.

Dacă piuie mașinăria, controlează-mă din cap până în picioare. (…) M-a controlat, m-a pus să ridic picioarele pe sus, mai avea puțin și-mi băga mâna la sutien”, a spus Andreea Bănică pe Instagram.

 

Andreea Bănică a povestit că a avut parte de un adevărat calvar. Potrivit acesteia, toată lumea se înghesuia ca să ajungă primii în avion. De asemenea, în ciuda restricțiilor anti-COVID-19, care par să nu se respecte, aeroportul din Egipt a fost un adevărat haos. În urma acestei experiențe, blondina le-a mărturisit fanilor că nu intenționează să se mai întoarcă în Egipt prea curând.

 

”Ne călcam în picioare, îmbulzeală, dădeam din coate. Ne-au separat, femeile de bărbați. Dacă vedeați cum dădeau rusoaicele din coate și cum se agitau, voiau să ajungă primele … (…) A fost ceva SF, eu nu am pățit în viața mea așa ceva. Am stat vreo 4 ore în aeroport, eram terminați. Experiența asta de pe aeroport a fost șocantă, nu cred că mă voi mai întoarce în Egipt”, a mai povestit Andreea Bănică.

 

Citește și: Dan Bittman, replică acidă la adresa lui Mihai Bendeac, după ce actorul l-a criticat că este împotriva vaccinării: ”Nu pot să fiu în mintea lui și să îl înțeleg”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel