Dan Bittman, replică acidă la adresa lui Mihai Bendeac, după ce actorul l-a criticat că este împotriva vaccinării: ”Nu pot să fiu în mintea lui și să îl înțeleg”

Data publicării:
Dan Bittman și Mihai Bendeac, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Dan Bittman și Mihai Bendeac, sursa instagram/ colaj foto

Dan Bittman a avut o primă reacție, după ce Mihai Bendeac l-a criticat pe artist că este împotriva vaccinări.

Într-un podcast online, Mihai Bendeac a mărturisit că Dan Bittman  i-ar îndemna pe oameni să nu se imunizeze, în contextul actual al pandemiei de coronavirus.

Acum, Dan Bittman i-a răspuns lui Mihai Bendeac la criticile aduse. Artistul a declarat că nu înțelege motivul pentru care Mihai Bendeac s-a supărat pe el. Totodată, acesta a mărturisit că îl apreciază pe actor pentru actele de caritate pe care le-a făcut până acum. Atistul a ținut să precizeze că niciodată nu a spus cuiva să se vaccineze sau nu, ci doar și-a exprimat părerea despre vaccin.

“Ăia sunt prietenii lui, sunt oamenii în care avem în continuare încredere. Nu pot să fiu în mintea lui să înțeleg de ce a spus așa ceva. Eu nu mă pot supăra cu Mihai. Punct. El dacă vrea să o facă, să o facă, nu am nicio problemă. Ieșeam foarte des cu el și Gabi Cotabiță, eram mult”, a povestit Dan Bittman la X-TRA Night Show.

 

 

Mihai Bendeac, despre cei care nu se vaccinează

 

“Am auzit această tâmpenie: oamenii nu se vaccinează pentru că n-au încredere în conducători. Mie mi se pare o dovadă de imbecilitate. În momentul în care te confrunți cu o problemă globală tu spui: nu am încredere în conducătorii mei; există o țară pe care să o respecți? Mie îmi plac țările nordice. Într-o situație globală nu pot să mă raportez la acei conducători? Ce au făcut ăia? I-au îndrumat să se vaccineze. Dacă ar fi fost o rată de supraviețuire de 50% m-aș fi vaccinat sau nu? Despre asta e vorba.

Noi am investit niște bani ca niște oameni să stea 6 ani de zile, dacă nu mai mult, să stea să buchisească corpul uman.

Înseamnă că eu am rămas în istorie ca acel cretin care a spus treaba asta în timp ce peste 20 de ani Șoșoacă, împreună cu Bittman și cu Mugur Mihăiescu o să se ducă în Danemarca, unde nu o să mai fie niciun om și o să-și cumpere casă acolo.

Rata de vaccinare scade exact acolo era cortina de fier. Cu cât ne apropiem de această zonă de influență rusească vaccinarea scade. Șoșoacă se va reproduce cu Mugur Mihăescu pentru a forma o nouă generație de oameni inteligenți în Danemarca”, a spus Mihai Bendeac.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel