Andreea Bănică, în conflict cu copiii ei: ”Au făcut grevă!”. De la ce au pornit discuțiile

Data publicării:

Andreea Bănică și soțul ei s-au întors dintr-o vacanță de vis în doi, din Italia.

Andreea Bănică și soțul ei și-au creat un obicei în a pleca anul într-o vacanță în doi, fără copii. Aceștia încearcă în acest fel să nu uite de momentele de cuplu, care sunt atât de importante și care mențin flacăra dragostei vie. Dacă anul trecut, artista și Lucian Mitrea au ales ca destinație de vacanță Grecia, acum au fost plecați în Italia, unde s-au bucurat din plin de peisajele superbe, dar și de odihnă. Totuși, celebra solistă și-ar dori ca acest gen de escapade să se întâmple mai des, și nu doar o dată pe an, pentru că, spune ea, e prea puțin.

„În Sardinia am închiriat un catamaran (n.r. ambarcațiune) și ne-am plimbat foarte frumos pe mare, nouă asta ne place să facem cel mai tare . A fost superb, dar scurt concediul. Nu am mai avut o plecare în doi de anul trecut, din vară, când am fost 5 zile în Grecia. O dată pe an este puțin, eu vreau mai mult”, a declarat, pentru Impact.ro, Andreea Bănică. 

Cât costă un sejur la hotelul de lux deținut de Andreea Bănică în Eforie Nord: ”Este aproape gata”

 

 

De ce s-au supărat copiii cuplului pe părinții lor

Cât timp eu au fugit departe de grijile cotidiene, copiii cuplului celebru au fost lăsați în grija bunicilor lor, dar nu oriunde, ci la mare, unde să aibă parte, la rândul lor, de activități distractive. Artista spune însă că aceștia au fost foarte supărați pe cei doi adulți, care au plecat în concediu fără ei, încât au refuzat să iasă din casă, până când aceștia nu s-au întors înapoi.

„Copiii au rămas la bunici, la mare, pentru o săptămână, cât am fost noi plecați. Nici măcar nu au vrut să iasă, nu au vrut să se ducă nicăieri, să se joace, să se distreze, să se ducă cu soră mea. Au stat în casă până am venit. Au făcut grevă!”, a povestit artista.

”Noah e umbra lui taică-su”

Dacă Sofia, care are 13 ani, a mai înțeles situația, băiatul celor doi a fost destul de afectat de acest lucru, din cauza legăturii puternice pe care o are cu tatăl său.

“Oricum Noah e umbra lui taică-su, aici a fost problema cea mare. Nu se dezlipesc unul de altul. Noah e legat de taică-su foarte tare”, a mai spus artista, potrivit sursei citate.

Andreea Bănică, cu formele la vedere pe plajă. Abdomen plat și decolteu de infarct la 44 de ani FOTO

 

 

Cum își gestionează Andreea Bănică și Lucian Mitrea bugetul

Artista spune că acum, banii celor doi sunt mereu puși la comun. Faptul că nu a cântat în pandemie a afectat-o destul de mult pe aceasta, astfel încât soțul ei aducea în casă cea mai mare parte din venit. Acum însă, Andreea Bănică spune că și-a reluat activitatea pe plan muzical, dar s-a reinventat și în online, unde se câștigă destul de bine din imagine.

„Până să ne căsătorim, aveam banii separat, acum îi avem la comun. Având în vedere că eu nu prea am mai cântat în ultimii doi ani, din cauza pandemiei, pentru că nu au fost evenimente, acum au reînceput activitatea. Nu am mai adus venit în casă de pe urma concertelor, dar am contracte de imagine, foarte mult lucrez în online, m-am reorientat fără să știu, fără să vreau neapărat, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am.”, a mai spus vedeta, potrivit viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel