Andreea Bănică, dezvăluiri șocante. Artista s-a bătut cu un tirist înainte de un concert: "Mă machiasem în așa fel încât să nu se vadă lovitura"

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Bănica, instagram
Descriere foto: Andreea Bănica, instagram

Andreea Bănică a făcut dezvăluiri șocante despre un incident neplăcut petrecut în urmă cu mai mulți ani, chiar înaintea unui concert.

În urmă cu câțiva ani, Andreea Bănică a fost pusă într-o situație șocantă. Chiar la începutul carierei sale single, artista a fost agresată de un tirist cu câteva minunte înainte să urce pe scenă. În încercare de a se apăra, Andreea Bănică s-a ales cu câteva lovituri grave.

Aceasta a împărtășit cu fanii ei experiența neplăcută prin care a trecut. La scurt timp după ce s-a destrămat trupa Blondy, Andreea Bănică a continuat cariera muzicală de una singură. La unul dintre primele concerte în care a cântat singură, cântăreața s-a bătut cu un tirist și s-a ales cu răni vizibile. Artista a avut nevoie de machiaj pe genunchi pentru a ascunde urmele de violență.

„Cu foarte mulți ani în urmă, pe când mă despărțisem de Cristina, am plecat la un concert departe și m-am bătut cu un tirist. Urât din partea mea, dar din partea lui și mai urât, pentru că venea super supărat să dea într-o femeie, eu pe atunci o copilă, femeie în devenire. (...) Aveam o lovitură mare și mă machiasem în așa fel încât să nu se vadă.

Era perfect. Culmea, a început ploaia spre sfârșitul evenimentului și a căzut machiajul meu și a început să iasă la iveală lovitura. A fost la final. Nu-ți spun cum am fugit. Nu m-am mai întors să dau autografe, tocmai ca să nu se vadă vânătaia din genunchi.”, a povestit Andreea Bănică pentru Unica.ro.

 

Cum și-a câștigat Andreea Bănică primii bani

 

Vedeta a mărturisit că a locuit alături de familia ei  într-un apartament mic, dar cochet, cu vedere la Lacul Techirghiol. Andreea Bănică și-a dorit să își satisfacă singură nevoile, astfel că a început să muncească de la o vârstă foarte fragedă. Aceasta vindea buchete de flori și se mândrește că are și acum talentul de a le împacheta frumos.

„Vindeam buchete de flori, garofițe și mușețel. Aveam talent la aranjamente florale de mică. Și corcodușe vindeam. Lângă calea ferată stăteam și vindeam”, a povestit Andreea Bănică.

 

Citește și: Drama cumplită a Andreei Bănică. Puțini oameni știu prin ce tragedie a trecut artista



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel