Andreea Bănică a dat lovitura în afaceri: „Știam că nu o să dau greș”. Motivul pentru care și-a deschis hotelul în Eforie Nord

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram

Andreea Bănică este extrem de mândră de modul în care funcționează hotelul său, la primul an de la deschidere.

Andreea Bănică și soțul ei au dat lovitura în afaceri, cu unul dintre cele mai noi hoteluri deschise pe litoralul românesc. Aceștia dețin un spațiu de cazare în stațiunea Eforie Nord, care s-a deschis anul acesta și care pare că se bucură de un real succes, după cum spune chiar îndrăgita artistă. Vedeta spune că a știut încă din prima zi că spațiul de cazare va fi plin, lucru care s-a și întâmplat, astfel încât aceasta mărturisește că nu a avut niciodată vreo emoție. În tot acest succes, un rol important l-a jucat și stațiunea aleasă de la malul Mării Negre, spune Andreea Bănică, care este de părere că Eforie Nord este una dintre cele mai pline stațiuni din toate timpurile.

“Suntem foarte bine, este primul an de când suntem deschiși. Este plin! Hotelul se află în Eforie Nord. Eforie Nord este cea mai plină stațiune de când eram eu mică, de când mă știu și am atâția ani. De când eram mică, Eforie este una dintre cele mai căutate stațiuni de pe litoralul românesc. Din cauza asta mi-am dorit să îmi fac o afacere aici, știam că nu o să dau greș.

Dacă mi-aș fi făcut în altă stațiune, nu mă gândeam că ar merge atât de bine. Eforie Nord este o stațiune suprapopulată, chiar am filmat ieri aglomerația de pe plajă. Nu ai loc să arunci un ac!”, a declarat Andreea Bănică, pentru playtech.ro.

Citește și: Andreea Bănică, pusă la zid de fani, după ce s-a fotografiat în lenjerie intimă, lângă fiul ei: „Așa stai când ești în pat cu bărbatul!”

Hotelul pune la dispoziție mai multe apartamente

Spațiul de cazare de lux creat de Andreea Bănică le oferă celor care îi pășesc pragul toate facilitățile, povestea recent solista. Acesta dispune și de mai multe apartamente spațioase, extrem de mari și diferite, față de ceea ce oferă deja stațiunea. Mai mult, Andreea Bănică și-a petrecut extrem de mult timp la malul mării până ca lucrările să fie gata, astfel încât să se asigure că totul este conform așteptărilor sale.

„Apartamentele sunt foarte mari, la alt nivel decât ce este în Eforie. Am pus mult suflet și ne dorim ca oaspeții să se simtă bine și să prețuiască munca noastră”, a mai spus Andreea Bănică în trecut.

VEZI și: Andreea Bănică, apariție provocatoare, în costum de baie. Cum arată artista, la aproape 45 de ani: „Corp neatins de bisturiu”/ VIDEO

Animalele de companie, interzise în hotelul vedetei

Mai mult, în trecut, vedeta a ținut să le precizeze fanilor săi și faptul că animalele de companie sunt strict interzise în spațiul ei hotelier, din mai multe considerente. Chiar dacă vedeta a fost pusă la zid de fani pentru această decizie și a fost amenințată pentru că în acest fel își va pierde din clienți, solista, care se declară a fi o iubitoare de patrupezi, a ținut să-și și motiveze decizia.

„Pentru cele 2-3 doamne lezate de faptul că nu primim animale de companie în hotel, las aici explicația logică, cuvânt cu cuvânt, pe înțelesul ”polițiștilor” din celebrele bancuri. Dacă un câine micționează în camera unui hotel, următorul câine își va marca și el teritoriul și tot așa se va crea un precedent. Automat, oamenii care vor veni la hotel vor simți că intră într-o cocină, nu într-un hotel de oameni civilizați, indiferent de cât s-ar curăța după animale.”, a explicat Andreea Bănică, pe InstaStory.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel