Andreea Bănică a primit oferte din partea unei firme de videochat. Care a fost reacția artistei

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram

Andreea Bănică s-a orientat foarte mult spre partea de promovare online, de la izbucnirea pandemiei.

Andreea Bănică se bucură de o carieră de succes, în urma căreia a ajuns să facă bani frumoși. Dacă pandemia le-a interzis artiștilor să mai urce pe scenă, majoritatea dintre ei s-au redirecționat spre online. Acesta este și cazul cunoscutei cântărețe, care a fost contactată de diferite branduri pentru a le face reclamă. Totuși, Andreea Bănică spune că a fost contactată pentru a fi chiar și imaginea unei firme de videochat, și nu pentru puțini bani, ci pentru o sumă de 100.000 de euro, potrivit playtech.

„Mă ocup de campaniile online, lucrez cu multe branduri, care m-au solicitat. Asta pentru că eu am o comunitate care mă urmărește, e vorba despre ce expui, ce le oferi oamenilor, despre fidelitatea lor, despre faptul că am experiență, doi copii, o familie frumoasă, unită, de atâția ani. E vorba de încrederea pe care o emani, ca să poți promova niște lucruri.

Promovez tot felul de produse, de cosmetică, înfrumusețare, de păr, etc. Au fost oferte pe care le-am refuzat și nici nu au mai ajuns la mine, nu am vrut să mă asociez cu anumite lucruri. Chiar am refuzat o reclamă la videochat. Trebuia să le ofer experiența mea, m-au găsit tocmai pe mine, cu familie.

Pentru niciun ban din lume nu aș face asta, nu mi se potrivește. Eu cu un singur bărbat, ce să le zic fetelor, decât lăsați-vă de meserie. Asta a fost maximă, chiar am râs mult, pentru că tot insistau.”, a mărturisit Andreea Bănică, potrivit sursei citate.

Andreea Bănică a început să se ocupe de promovările online în pandemie

Chiar dacă spune că înainte nu avea aceste priorități, acum Andreea Bănică este foarte încântată de ideea de a primi produse prin curier, pe care să le promoveze online, în schimbul unor avantaje financiare.

„Dinaintea pandemiei, nu mă ocupam în mod special de așa ceva. Dar neavând unde și când să cânt, am dezvoltat foarte tare această parte. Aceasta înseamnă ședințe foto, vorbit, învățat lucruri despre anumite produse, care-mi vin acasă, pe care le probez, să pot vorbi despre orice.

Întâi verific ce am de promovat și apoi ofer serviciile sau nu în funcție de calitatea produselor, nu pot vorbi despre orice, dacă eu nu cred în ce văd. Am început să fac asta mult mai târziu, pentru că aveam mai multe priorități, dar acum, dezvoltând un astfel de bussiness, mă implic foarte tare.

Muzica mea oamenii o știu, dar nu mai e cum cum era odată, când făceam doar muzică. Ce pot spune, pentru mine ziua începe dimineața și o termin seara, nu prea apuc să dorm”, a adăugat Andreea Bănică.

Citește și: Florin Zamfirescu îi dă replica lui Tudor Chirilă, după acuzațiile aduse facultății de teatru: Nu se poate discuta despre generalizări sau exagerări



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel