Andreea Bănică a dezvăluit cum și-a căștigat primii bani, dar și ce a făcut înainte să devină celebră: "Provin dintr-o familie modestă"

Data publicării:
Andreea Bănică, sursa foto Facebook
Descriere foto: Andreea Bănică, sursa foto Facebook

Andreea Bănică a mărturisit ce făcea înainte să devină celebră, dar și cum și-a câștigat primii bani.

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta se poate lăuda cu o viață la care alții doar visează, însă până aici a fost un drum lung, presărat de greutăți. Artista a făcut dezvăluiri dureroase despre perioada copilăriei, cand a fost extrem de afectată de situația financiară pe care o avea. Aceasta a mărturisit că a trebuit să facă ceva pentru a-și câștiga banii ei.

Vedeta a mărturisit că a locuit alături de familia ei  într-un apartament mic, dar cochet, cu vedere la Lacul Techirghiol. Andreea Bănică și-a dorit să își satisfacă singură nevoile, astfel că a început să muncească de la o vârstă foarte fragedă. Aceasta vindea buchete de flori și se mândrește că are și acum talentul de a le împacheta frumos.

„Vindeam buchete de flori, garofițe și mușețel. Aveam talent la aranjamente florale de mică. Și corcodușe vindeam. Lângă calea ferată stăteam și vindeam”, a povestit Andreea Bănică.

Citește și: Drama cumplită a Andreei Bănică. Puțini oameni știu prin ce tragedie a trecut artista



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel