Andreea Bălan: Vreau să fac un copil cu o mamă surogat

Data publicării:
Facebook Andreea Bălan
Descriere foto: Facebook Andreea Bălan

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Bălan a mărturisit că mai vrea un copil, însă de această dată cu ajutorul unei mame surogat. 

"Eu am devenit cu adevărat mamă când s-a născut a doua fetiţă. Mi-am dorit copii. Şi am născut-o pe Ela, doar că încă nu înţelegeam ce fac cu cariera. După ce viaţa mi-a dat la temelie cu stopul cardiac, mi-am dat seama că trebuie să o iau mai moale. Unele lucruri s-au deteriorat, cum ar fi relaţia cu tatăl fetelor, dar s-a făcut lumină, ordine, am înţeles de ce s-au întâmplat anumite lucruri, care a fost karma, ce trebuia să schimb. Iar acum totul este foarte bine. Dar a trebuit să trec prin această experienţă", a declarat Andreea Bălan în podcastul lui Damian Drăghici. 

"Fetele mele ne-au ales ca părinţi"

 

"Relaţia cu tatăl fetelor cred că a fost o relaţie karmică. Cred că ne-am mai întâlnit şi în altă viaţă. Eu cred că fetele ne-au ales pe noi ca părinţi ca să aibă experienţa asta în viaţă. Şi am mai avut relaţii karmice, dar cred că de acum mi-am plătit karmele pentru că mi le-am înţeles. M-am documentat foarte mult, am citit foarte mult. Am înţeles cum să faci să te eliberezi de karma. Şi atunci tai karma, chiar dacă mai era ceva acolo. Dacă există iertare în sufletul tău, energetic te eliberezi", a mai spus Andreea Bălan. 

"Mai vreau un copil, dar cu mamă surogat"

 

"Pe lista mea mai e un copil, îmi mai doresc un băiat. Dar nu mai pot eu să îl fac. Probabil va fi cu o mamă surogat, dar mi-aş dori", a mai spus artista. 

 

Andreea Bălan a divorțat oficial de George Burcea, după doi ani de la despărțire

 

”S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt învingătoare (n.r întrebată dacă a ieșit ea învingătoare) pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident”, a spus cântăreața pe YouTube.

Conform legii  o treime din veniturile nete ale actorului se vor duce către fetițele pe care acesta le are cu Andreea Bălan. 

VEZI MAI MULTE AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel