Andreea Bălan a divorțat oficial de George Burcea, după doi ani de la despărțire. ”Fiecare își vede de viață separat”

Data publicării:
George Burcea și Andreea Bălan, pe vremea când formau un cuplu. Foto Instagram
Descriere foto: George Burcea și Andreea Bălan, pe vremea când formau un cuplu. Foto Instagram

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial. Procesul dintre cei doi s-a terminat.

La doi ani de la despărțire, procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns la final. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, după  5 ani de relație și 5 luni de căsnicie. Artista s-a mutat cu cele două fetițe pe care le au împreună, dar și cu mama sa, iar actorul și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub. Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Bălan a declarat  că ea și fostul soț sunt oficial divorțați. Acum, vedeta se focusează pe creșterea celor două fetițe.

”S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt învingătoare (n.r întrebată dacă a ieșit ea învingătoare) pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident”, a spus cântăreața pe YouTube.

Ce pensie alimentară va plăti George Burcea pentru cele două fetițe pe care le are cu Andreea Bălan

 Conform legii  o treime din veniturile nete ale actorului se vor duce către fetițele pe care acesta le are cu Andreea Bălan.  Potrivit Fanatik, pensia alimentară pe care George Burcea va trebui să o plătească va ajunge în jurul sumei de 900 de lei, lunar. De asemenea, întreținerea trebuie plătită din momentul în care a fost depusă cererea de chemare în judecată, așadar actorul va avea de plătit nu mai puțin de 20.000 de lei.

George Burcea, trimis în judecată pentru consum de droguri la volan

După divorțul cu scandal de Andreea Bălan, actorul a fost trimis în judecată după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor psihoactive. La mai bine de un an de când i s-a deschis dosar penal,procurorii au decis să îl trimită pe acesta în judecată, riscând o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani, relatează spynews.ro

„La data de 21 februarie a.c.,în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov. Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive.

Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, au declarat reprezentanții IPJ Ilfov pentru Spynews.ro şi Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel