Andreea Bălan, victima unui accident grav de mașină, în urmă cu mai mulți ani: ”Am căzut într-un șan, eram plină de sânge”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Balan, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Balan, foto Instagram

Andreea Bălan a trecut prin momente cumplite, în urmă cu câțiva ani, după ce a fost victima unui accident rutier foarte grav.

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Andreea Bălan a făcut dezvăluiri inedite din viața sa. Artista a mărturisit că până la această vârstă a avut de traversat și perioade grele. Unul din cele mai dificile momente a fost chiar pe vremea când făcea parte din trupa Andre. În timp ce se îndrepta spre un concert împreună cu tatăl ei, dar și cu Andreea Antonescu, bărbatul și-a luat o vitamină cu apă minerală, a pierdut controlul volanului, iar într-o curbă a ajuns cu mașina într-un șant.

Artista a mărturisit că accidentul a fost destul de grav, motiv pentru care în momentul impactului s-au deschis airbag-urile, iar hainele erau pline de sânge.

”Am avut un accident de mașină în aceea perioadă, eu eram cu tata în față, Andreea Antonescu cu iubitul ei de atunci, eram toți patru și mergem între Timișoara și Arad. La un moment dat tata și-a luat vitamine cu apă minerală și în loc să ia curba a luat-o înainte.

A fost un accident nasol grav, am căzut într-un șant, ieșea fum de la airbaguri, țipam ia foc, ia foc, eram plină de sânge, era sânge pe haine și nu știam de unde e sânge și eu urlam că mi s-a tăiat fața.”, spunea Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan, dezvăluiri fără perdea. Artista a vorbit deschis despre relația cu Keo: "Pentru mine el a fost un stâlp"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel