Andreea Bălan, dezvăluiri fără perdea. Artista a vorbit deschis despre relația cu Keo: "Pentru mine el a fost un stâlp"

Data publicării:
Andreea Bălan și Keo, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Bălan și Keo, sursa instagram

Andreea Bălan și-a deschis sufletul și a vorbit despre despre cea mai lungă relația a ei, cea alături de Keo. Artista a recunoscut tot.

Keo și Andreea Bălan au format unul dintre cele mai solide și controversate cupluri din showbiz-ul românesc. După aproximativ nouă ani de relație, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, artista a recunoscut că a fost extrem de îndrăgostită de Keo, dar a și suferit mult după despărțire.

Andreea Bălan a mărturisit că și-a dorit mult să construiască o familie alături de Keo, însă la acel moment artistul nu era pregătit, concentrându-se mai mult pe carieră.

„A venit următorul și mi-a luat mințile (Keo). Noi am început relația când eu aveam 21 de ani și am stat opt ani împreună. A fost cea mai lungă relație. Nu voiam la 22 de ani să îmi fac familie, dar mai târziu pe le 26, 27 atunci am început să pun presiuni pe el.

Pentru mine el a fost un stâlp, un stâlp pentru că am învățat foarte multe de la el, fiind mai mare decât mine cu 12 ani. El era foarte calm și mă calma, mă pondera. Doar că mai târziu mna… fiecare ne-am dezvoltat. Eu m-am dezvoltat foarte mult în anii ăștia și dintr-o dată învățasem atât de multe lucruri de la el, încât ajunsesem la 27 de ani să pun presiune, să vreau familie, să vreau casă”, a spus Andreea Bălan.

Deși a făcut-o să sufere extrem de mult, Andreea Bălan a spus că nu poate uita lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru ea.

„Chiar dacă el a greșit la final eu nu îi șterg cu buretele toate lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru mine. Adică a făcut niște lucruri frumoase: albume, piese, idei, clipuri. Adică el m-a susținut, unele concepte de show el mi le-a găsit. M-a susținut foarte mult. Eu am crescut foarte mult ca artist lângă el”, a mai spus Andreea Bălan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel