Andreea Bălan, primele declarații după despărțirea de Tiberiu Argint: „Aceste experiențe au fost lecții de viață”

Data publicării:
Andreea Balan, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Balan, foto Instagram

Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-ar fi spus adio. Ce spune vedeta despre fostele ei relații? 

Andreea Bălan are un succes imens pe plan muzical încă de la o vârstă fragedă. Este o femeie împlinită cu două fetițe minunate, dar la capitolul iubire, artista a suferit mult în trecut. 


După divorțul de George Burcea, Andreea Bălăn și-a găsit alinarea în brațele lui Tiberiu Argint. Chiar dacă au ținut totul departe de lumina reflectoarelor, cei doi s-au afișat împreună în câteva ipostaze tandre iar toată lumea ar fi crezut că vor ajunge în fața altarului. 


Potrivit unor surse, citate de CANCAN.RO cei doi ar fi pus punct relației și ar fi decis să meargă pe drumuri separate. Niciunul nu a oferit detalii despre acest subiect, dar potrivit sursei citate anterior, totul ar fi pornit de la certurile care au avut loc în ultima perioadă. 


Tiberiu Argint nu ar fi îmbrățișat ideea de căsătorie și familie cu mulți copii, iar asta ar fi dus la certuri și discuții mai aprinse, precizează sursa citată anterior. 


Andreea Bălan a transmis un mesaj pe pagina ei de Instagram, iar fanii au presupus imediat că este vorba despre despărțirea de Tiberiu Argint. 


„Am fost întrebată deseori de-a lungul anilor, cum de nu obosesc în carieră, sau cum de nu m-am lăsat doborâtaă de perioadele dificile din viața personală.


Pentru mine, aceste experiențe au fost lecții de viață care m-au transformat și m-au format omul de azi. Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus.


Chiar dacă uneori oboseam, îmi luam răgaz, mă odihneam sufletește și apoi o luam de la capăt cu mai multă ambiție. Am ales să renasc de fiecare dată mai puternică, mai înțeleaptă și mai încrezătoare în forțele proprii. Cu toții trecem prin diferite experiențe și e foarte important cum le lăsăm să ne definească.


Alege să le privești nu ca pe eșecuri, ci ca pe lecții ca să fii un om mai bun, mai încrezător și mai iubitor cu tine și cu cei din jur”, a spus Andreea Bălan pe Instagram. 

 

Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce a fost externat din spital. Care este starea de sănătate a artistului: „Sunt viu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel