Andreea Bălan, petrecere surpriză de ziua ei. Cine a pus totul la cale

Data publicării:
Andreea Balan și Andreea Antonescu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Balan și Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Bălan sărbătorește astăzi onomastica. Vedeta a avut parte de o surpriză pe proporții. 

Fetele Andreei Bălan, împreună cu mama acesteia, au pus la cale o petrecere surpriză de Sfântul Andrei. Astfel că artista s-a trezit înconjurată de baloane, bomboane și un tort pe măsură. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)


Ella si Clara mi-au cantat La multi ani azi dimineata si impreuna cu Buni mi-au facut super surpriza cu baloane si bomboane! Sunt cea mai fericita si multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase!  La multi ani sarbatoritilor de azi!”, a scris vedeta pe Instagram. 


Artista a trecut recent printr-un episod mai puțin plăcut. După despărțirea de George Burcea, vedeta a mai avut un hop în 2020, o problemă de sănătate a pus-o în fața unei noi operații. Din fericire, medicii au intervenit la timp și au reușit să evite intevenția chirurgicală, care ar fi putut să-i pună din nou viața în pericol Andreei. 

 

Andre revine în forță

 

Tot astrăzi, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au readus aerul adolescenței prin melodia Nostalgii. Cele două artiste s-au transformat complet pentru filmarea videoclipului și nici nu ai spune că este vreo diferență între Andre de acum și formația care făcea furori printre adolescenți, în urmă cu 15 ani. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel