Andreea Bălan, mamă pentru a treia oară? Detaliul care le-a dat de gândit fanilor: „Vine bebe 3? Felicitări!”

Data publicării:

Ultimele fotografii postate de Andreea Bălan în mediul online i-a făcut pe fani să se întrebe dacă vedeta așteaptă un copil alături de Victor Cornea. 

Andreea Bălan și Victor Cornea formează unul dintre cele mai fericită cupluri din showbiz-ul românesc, care are parte de extrem de multă admirație din partea fanilor, ce consideră că aceștia se completează perfect. Și, chiar dacă foarte mulți nu le-au dat extrem de multe șanse la început, din cauza diferenței de vârstă dintre ei, artista și sportivul au arătat tuturor că dragostea nu ține cont de cifre și că legătura dintre ei doi este una cât se poate de puternică și de reală. Un detaliu însă i-a făcut pe fani să se întrebe dacă visul vedetei de a deveni mămică pentru a treia oară s-a adeverit, întrucât în mai multe fotografii realizate alături de Victor Cornea, cei doi țin mâna pe burta acesteia. În ciuda acestor zvonuri, artista dezvăluia în trecut faptul că nu mai poate deveni mămică pentru a treia oară, din cauza problemelor pe care le-a întâmpinat la ultima sarcină, când a adus-o pe lume pe Clara.

„Vine bebe 3? Felicitări și iubiți-vă mult! Vă stă bine împreună.”

„Doamne, ajuta Dumnezeu să facă un miracol.”

„M-aș bucura enorm pentru tine dacă ți s-ar îndeplini visul de a avea și al treilea copil.”, au fost câteva dintre ipotezele fanilor.

În același timp, alte voci din online le-au amintit celorlalți urmăritori de problemele cu care se confruntă artista.

„Andreea nu mai poate să rămână însărcinată. Din cauza problemelor după ce a născut-o pe Clarita!!”, a spus un fan.

„Nu cred că mai vrea ... EA are DOI, el are unul, așa că au amândoi”, a spus un alt fan.

VEZI și: Cum s-au schimbat sărbătorile Mălinei Avasiloaie, de când a devenit mamă: „El m-a făcut să trăiesc din nou cu emoție perioada aceasta a anului”/ EXCLUSIV

Andreea Bălan se gândește să apeleze la o mamă surogat

Andreea Bălan a trecut printr-o cumpănă extrem de mare, la ultima sa naștere, când a adus-o pe lume pe mezina familiei. Chiar în timpul operației de cezariană, aceasta a suferit un stop cardio-respirator, însă, din fericire, medicii au reușit să o stabilizeze rapid. Cu toate acestea, vedeta avea la vremea aceea să primească și o veste tristă: nu va mai putea deveni mămică decât printr-o minune de la Dumnezeu. Aceasta a fost o lovitură destul de mare pentru artista care își dorește și al treilea copilaș și pe care se gândește să-l facă cu ajutorul unei mame surogat. 

„Pot să mai fac copii doar cu o mamă surogat, da aș putea să mai fac. Tehnologia din ziua de azi ne permite, cu fertilizare în vitro. Cu mamă surogat aș putea și mi-aș dori.”, mărturisea Andreea Bălan la podcastul „Vorba lui Jorge”.

VEZI și: După ce Raluca Bădulescu a criticat-o pe Andreea Bălan pentru stilul vestimentar, un alt designer a taxat-o pe vedetă: „Încă trăiește în perioada Andre”

Ce a învățat-o cumpăna prin care a trecut

Mai mult, vedeta spune că și-a dorit întotdeauna să devină mămică, însă nu a știut încă de la început cum să găsească cel mai bun echilibru între viața profesională și cea personală. 

„Eu mi-am dorit copii. Am născut-o pe Ella, dar eram așa…. nu știam ce să fac, cum să fac cu cariera. Apoi, viața mi-a dat-o la temelie. A fost stopul cardiac și mi-am dat seama că trebuie să o las mai moale. Fetele mele nu seamănă între ele. Una seamănă mai mult cu mine, a doua – cu partea cealaltă. Dar ele se completează foarte bine una pe cealaltă. Eu învăț de la ele și ele mă echilibrează”, a declarat Andreea Bălan în podcastul lui Damian Drăghici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel