Andreea Bălan, emoționată până la lacrimi. Cum a surprins-o mama sa ieri, de ziua ei: ”Ești stâlpul meu” / FOTO

Data publicării:

Andreea Bălan a izbucnit în plâns, chiar de ziua ei, după ce mama sa i-a transmis un mesaj emoționant.

Ieri, Andreea Bălan a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani. Artista și-a petrecut ziua de naștere pe melegurile Greciei, alături de iubitul ei, Tiberiu Argint și câțiva prieteni. Cu toate astea, cei de acasă nu au uitat-o pe Andreea, astfel că au surprins-o cu cele mai frumoase urări.

Una dintre ele, și cea mai specială a venit din partea mamei sale. Femeia i-a transmis o urare video, asta după ce a cumpărat trai trandafiri, unul de la fiecare: de la cele două fetițe, iar celălalt din partea sa.

”La mulți ani, mami. Aceste flori sunt pentru tine alături de inimioarele noastre: Ella, Clara și buni. Pentru tine, cea mai frumoasă și cea mai bună mămică din lume. Te iubim. La mulți ani”, a fost mesajul transmis de mama Andreei Bălan.

Andreea Bălam a postat clipul video trimis de mama ei și pe contul său de Instagram și le-a spus fanilor că a început să plângă atunci când l-a vizualizat. La rândul său, Andreea Bălan i-a transmis câteva cuvinte de mulțumire mamei sale.

”Mama mi-a trimis acest filmuleț și am plâng. Te iubesc mult mami. Ești stâlpul meu”, i-a transmis Andreea Bălan.

După divorțul de George Burcea, artista și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint cu care trăiește clipe de vis. Cei doi au plecat în Grecia pentru a aniversa ziua vedetei. Tiberiu a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Andreea Bălan și i-a urat: „La mulți ani, iubita mea”. 


Chiar dacă au ținut totul departe de ochii curioșilor, iată că în ultima perioadă, Andreea a dezvăluit mai multe detalii despre iubitul ei. 

„Întotdeauna când sunt jos, când sunt momente în care mai plâng, au fost momente foarte nasoale și mă durea tot corpul cât de mult sufeream, întotdeauna mi-am spus că și mâine e o zi, timpul vindecă durerea, timpul ștergea durerea. Chiar dacă plângi o zi, două sau o noapte, e foarte bine să plângi, să te descarci. Nu mi-a plăcut niciodată să schimb partenerii, mereu am fost statornică și am cautat stabilitate.

Nu cred că am avut ghinion în dragoste. Viața mea e expusă și am fost despărțită de trei patru ori. Dacă punem prima iubire și până în prezent au fost puține despărțiri. Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei”, a spus Andreea Bălan, la „Xtra Night Show”, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel