Andreea Bălan, declarația de dragoste care a făcut înconjurul României. Ce îi transmite vedeta iubitului ei: „Îmi dai foc...”

Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram

Andreea Bălan a transmis un mesaj de dragoste emoționant iubitului ei, Victor Cornea. Mesajul a stârnit multe reacții în rândul fanilor.

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi îndrăgostiți sunt mai fericiți ca niciodată de când nu mai ascund relația lor și au făcut-o publică. Recent, artista a transmis o declarație plină de dragoste către iubitul ei. Descoperă ce i-a spus Andreea Bălan, jurata de la emisiunea „Te cunosc de undeva”, partenerului ei de viață.

Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele lui Victor Cornea. Cei doi îndrăgostiți par inseparabili și, recent, artista i-a dedicat iubitului ei o declarație specială, plină de iubire. 

Mesaj emoționant de dragoste

Aceste mesaje de iubire sunt o dovadă clară a faptului că Andreea Bălan, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva”, trăiește o fericire deplină alături de Victor Cornea.

„Chimia ești tu care îmi atingi mintea și îmi dai foc corpului”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina unei rețele de socializare.

Ce răspunde acelora care critică diferența de vârstă dintre ei

Andreea Bălan a abordat subiectul diferenței de vârstă dintre ea și iubitul său într-un interviu. Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” a mărturisit la Antena Stars că se simte mai tânără și că această diferență de vârstă nu o deranjează deloc.

„Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede, și întotdeauna am simțit că eu o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine. Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără, eu ca și suflet sunt tânără și mă comport copilărește”, a spus cântăreața atunci, potrivit sursei citate.

Părinții n-ar fi de acord

Andreea Bălan nu mai ascunde de ceva timp povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Victor Cornea. Fericirea iradiază din ochii vedetei și pare că, în cele din urmă, se simte împlinită pe toate planurile. Cu toate acestea, în spațiul public au apărut unele informații controversate cu privire la reacția familiei sportivului în legătură cu această relație. Există surse care afirmă că părinții tenismenului ar avea rezerve în ceea ce privește diferența de vârstă semnificativă dintre cei doi și ar considera că popularitatea solistei ar putea să-i distragă pe Victor de la performanțele sale sportive.

“Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari. Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copiii. Ei sperau ca băiatul să-și găsească o fată de vârsta lui sau mai mică, să se cunoască bine, apoi să se căsătorească. Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare, consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrag atenția de la drumul lui”, au mărturisit surse, pentru cancan.

Ce spune Andreea Bălan despre aceste zvonuri

Zvonurile care au circulat rapid au ajuns și la urechile Andreei Bălan, care le respinge categoric. Artista afirmă că relația sa cu părinții iubitului său este una minunată, menționând că a avut deja ocazia să-i viziteze pe viitorii săi socri în Sibiu. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa lor și subliniază că toate aprecierile sunt reciproce, lăsând să se înțeleagă că nu există neînțelegeri între ei.

“Ce vreau să clarific! Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari”, a spus Andreea Bălan, la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 18 iul 2023, 20:01 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience