Andreea Bălan, decizie extremă: „Mi-am luat inima în dinți”. Cum începe anul fosta soție a lui George Burcea

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Bălan începe noul an cu planuri mărețe. Artista și-a luat inima în dinți și a făcut ceea ce nu credea că va face vreodată.

Andreea Bălan începe 2021 cu super energie. Vedeta lasă în urmă divorțul de George Burcea și își transformă viața total. 
Artista a terminat 2020 în compania prietenelor sale, deși există deja cineva în viața ei. 

Și pentru că un an nou înseamnă oportunitatea de a o lua de la capăt, vedeta demonstrează că este o femeie puternică, pe care nimic nu o doboară. 

Mămică singură, Andreea Bălan le dă fiicelor sale un exemplu de curaj și fortă. Artista s-a apucat de schiat, iar azi a avut primele ore cu instructorul.  Echipată corespunzător și cu un zâmbet molipsitor, jumătatea trupei Andre a pornit spre pârtie. 

”Dragi tovarăși și prieteni, azi este o zi mare, azi învăț să schiez, asta dacă nu obosesc până ajung la telecabină. Pentru că, după cum vedeți, car casca, clăparii și gata, mi-am luat inima în dinți. Astăzi învăț să schiez, nu știu să schiez, dar mi-am dorit de foarte mult timp, dar nu a fost să fie. Să vedem ce o să fie, o să fie o nebunie. Voi documenta totul pe vlog, dar am zis să vă anunț. Vă pup și vă iubesc și să-mi țineți pumnii. Este foarte frumos la munte, nu este frig deloc, căci am șapte straturi de pe mine”, a spus Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel