Andreea Bălan continuă războiul cu George Burcea: „Mai mult pentru story-uri”

Data publicării:

Andreea Bălan continuă seria de acuzații asupra fostului ei soț.

Andreea Bălan continuă „atacurile” asupra fostului e soț, George Burcea. Dacă cu doar o zi înainte, vedeta îl acuza pe acesta că ar fi venit beat la ea acasă, pentru a le lua pe cele două fete la el, când ar fi făcut și scandal, acum vedeta spune că Ella și Clara s-au întors deja acasă de la tatăl lor, în doar 24 de ore. În acest sens, celebra solistă lansează noi acuzații ce-l visează atât pe George Burcea, cât și pe partenera sa de viață, Viviana Sposub, care ar fi vrut să stea cu copiii doar pentru „story-uri”.

„Gata, au venit fetițele, doar 24 de ore a durat vizita. Atât s-a putut, mai mult pentru story-uri.”, a spus Andreea Bălan pe Instagram.

În timpul în care cele două fete au fost în custodia lor, George Burcea și Viviana Sposub au postat diverse filmulețe pe rețelele de socializare, prin care să le arate fanilor faptul că tatăl lor nu este deloc așa cum îl descrie cântăreața. Cei patru au luat masa împreună, au gătit diverse delicatese, ba chiar fetițele l-au ajutat pe George și să termine curățenia în bucătărie. 

Andreea Bălan, acuzații grave la adresa lui George Burcea: „Nu e prima dată când vine beat. Le traumatizează”. Reacția Vivianei Sposub

 

Andreea Bălan îl desființează pe tatăl fetițelor ei

Cu doar o zi înainte, Andreea Bălan și-a uimit fanii când a postat pe rețelele de socializare niște acuzații care îl vizau direct pe actor. Vedeta spunea atunci faptul că acesta a venit acasă la ea, deși are interdicție pentru a face acest lucru, și a început să facă scandal, pentru că nu-i plăcea modul în care erau îmbrăcate cele două. În acest sens, solista spunea faptul că se va lupta în continuare pentru a avea custodia exclusivă pentru Ella și Clara, adică să aibă dreptul deplin de decizie asupra lor.

„Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă ( deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil.

Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urate (mai ales despre mine). Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine.'', a scris Andreea Bălan pe contul ei personal de Instagram.

Care a fost reacția Vivianei Sposub

După despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea și-a găsit alinarea în brațele Vivianei Sposub, cei doi trăind o frumoasă poveste de dragoste. Așadar, dacă bărbatul nu a ales să răspundă public postării făcute de Andreea Bălan, vedeta a făcut o postare pe rețelele de socializare, prin care, la rândul ei, îi aduce alte acuzații solistei. 

„Doamne ferește! Eu refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta. atât vreau să vă întreb și sper să îmi răspundeți sincer. Dacă o persoană „beată ar veni să vă ia copiii pentru câteva zile, voi ați lăsa ca acest lucru să se întâmple? Dacă un om v-ar traumatiza copiii constant, i-ați lăsa pe mâna lui zile la rând? Deschideți-vă ochii și nu mai credeți toate inepțiile!”, a scris și Viviana Sposub pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel