Andreea Bălan a cerut custodie exclusivă pentru fetele sale. De câte ori are voie George Burcea să le viziteze pe Clara și pe Ella

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bălan, George Burcea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bălan, George Burcea, Instagram

Andreea Bălan a vorbit despre custodia fetelor sale, dar și despre divorțul de George Burcea.

Andreea Bălan deține custodia celor două fetițe, Clara și Ella, ce au rezultat din căsnicia ei cu George Burcea. Chiar dacă au fost mai multe speculații, care spuneau faptul că artista nu îi dă voie fostului ei soț să-și vadă copiii, vedeta a ținut să clarifice situația. Aceasta spune că deși a cerut custodia exclusivă, asta nu îi împiedică cu nimic programul de vizită lui George Burcea. 

"Programul de vizită a fost mereu la discreţia tatălui şi, indiferent de custodie, exclusivă sau comună, tatăl are aceleaşi drepturi – două weekenduri pe lună, plus vacanţele. Când am cerut custodie exclusivă, mulţi nu au înţeles despre ce este vorba şi au crezut că îl decad din drepturi. Nici pe departe! Diferenţa între custodia exclusivă şi cea comună este doar la dreptul de decizie în ceea ce priveşte școala, spitalele şi vacanţele. Urmează apelul, care este în continuare pentru custodia exclusivă şi pentru pensia alimentară retroactivă.", a declarat Andreea Bălan potrivit viva.

Cine va avea grijă de fiicele Andreei Bălan, cât timp ea va fi la America Express: „Plec liniștită. Sunt pe mâini foarte bune”

Cum percep cele două fete separarea părinților lor

Mai mult, artista spune că a fost foarte simplu ca cele două fete să înțeleagă de ce locuiesc separat față de tată lor, pentru că acestea au extrem de multe exemple și în jurul lor. De asemenea, Andreea Bălan spune că Ella și Clara nu au pus niciodată întrebări incomode, pentru că ele nici măcar nu își mai amintesc de perioada în care stăteau împreună cu George Burcea.

"În ziua de azi, sunt destul de mulţi copii cu părinţi separaţi şi, prin urmare, faptul că ele locuiesc cu mami şi cu buni nu este ceva ieşit din comun. Au prietene și colege la grădiniță în aceeaşi situație, şi astfel explicaţiile au fost foarte simple, că sunt unele familii în care tatăl nu locuieşte cu mami.

Nu au existat întrebări incomode, pentru că Ella avea 3 ani şi Clara 11 luni la separare și nu au amintiri legate de perioada în care locuiam împreună. Pentru ele e ceva normal să locuiască doar cu mami și cu buni.

Cu cât copiii sunt mai mari, cu atât percep divorţul ca pe ceva grav. În cazul meu, fetiţele fiind foarte micuţe, nu au termen de comparaţie şi amintiri cu noi patru împreună, astfel suferinţa fiind minoră, doar în subconştient, pentru faptul că nu există prezenţă masculină în casă, atât.", a mai spus artista.

Ce spune Andreea Bălan despre divorțul de George Burcea

Andreea Bălan nu se mai arată a fi deloc afectată de divorțul prin care a trecut. Ba mai mult, aceasta privește cu optimism întreaga situație, pe care o consideră o normalitate și din care are doar lucruri de învățat. 

"Reprezintă o situaţie prin care am trecut, la fel ca alte situaţii din care am învăţat. Nu privesc divorţul ca pe un eşec. Este doar o situaţie prin care trec mulţi oameni şi care poate fi firească dacă nu te înţelegi cu persoana cu care te-ai căsătorit.", a mai dezvăluit Andreea Bălan.

Andreea Bălan, decisă să investească în imobiliarele din Dubai: M-aș muta aici 3 luni pe an



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel