Andreea Bălan, decisă să investească în imobiliarele din Dubai: M-aș muta aici 3 luni pe an

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram

Andreea Bălan și-a arătat interesul în a investi bani în imobiliarele din Dubai.

Andreea Bălan se alătură persoanelor publice care s-au hotărât să investească în imobiliarele din Dubai. Vedeta a fost deja să vizioneze câteva apartamente, dar și garsoniere, toate cu o priveliște minunată. Artista spune că nu ar face această investiție dacă nu ar avea o siguranță materială în spate, dezvăluind pe această cale și faptul că urmează să înceapă mai multe proiecte în televiziune. Andreea Bălan și-ar dori să locuiască în Dubai doar în lunile friguroase, după care și-ar închiria proprietățile.

"Sunt foarte aproape de achizitia primului meu apartament in Dubai. M-aș muta aici cam 3 luni pe an, decembire, ianuarie, februarie. Apoi să mă întorc în țară. Ar sta toată ziua la piscină fetele, n-ar mai vrea nici școală, nici nimic.

Am vizitat trei apartamente și câteva garsoniere și mi-au plăcut foarte mult pentru că erau la etaje superioare. Am văzut câteva apartamente la etajul 63 și vederea era superbă. Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, așa că mă voi gândi serios dacă voi face această investiție, pentru că mi-ar plăcea să vin două luni pe an aici, iar în restul timpului să le închiriez. Se muncește mult, noroc că anul acesta am 3 proiecte de televiziune, așa că mă bazez pe niște lucruri atunci când aleg să fac investiții. Știu ce va urma, știu că voi munci foarte mult.", a spus Andreea Bălan pe Facebook.

Cătălin Botezatu a făcut deja această achiziție

Cătălin Botezatu și-a achiziționat deja o proprietate în Dubai, care, conform descrierilor făcute de designer este extrem de luxoasă, cu o priveliște de senzație, la înățlime. Mai mult, acesta plănuiește să organizeze prezentări de modă în noua casă.

"Este la etajul 54, are un view către ocean, dar și partea de oraș. La ultimul etaj e o grădină tropicală superbă, unde plouă, unde sunt păsări care zboară, sunt piscine artificiale, magazine, săli de evenimente, aș putea spune că următoarea prezentare o fac la mine acasă.

Are un dressing mare, o baie mare, un living încăpător, niște dormitoare. E foarte important pentru că apartamentele cumpărate acum vor avea o valoare extraordinară peste doar câteva luni, sunt ofere de nerefuzat”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars, potrivit Libertatea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel