Andreea Antonescu, surpriză neașteptată, după ce a născut. Cum a fost surprinsă artista, pe patul de spital: „Mi-a crescut tenisunea la 18”

Data publicării:

Andreea Antonescu a avut parte de o surpriză de mari proporții, la scurt timp după ce a născut.

Andreea Antonescu radiază de fericire, după ce a devenit mămică pentru a doua oară. Ieri, artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă  și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru minunile din viața sa. 

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… @sienna_spak. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea.  Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a scris Andreea Antonescu pe contul ei de Instagram.

Andreea Antonescu, surpriză neașteptată, după ce a născut

La scurt timp după ce a născut, Andreea Antonescu a fost emoționată până la lacrimi, după ce mama ei și fiica sa cea mare, Sienna, au venit tocmai din America, pentru a-i fi alături. Artista a fost copleșită de emoții, mai ales că nu se aștepta la o așa vizită. 

„Am născut o fetiță de nota 10, este o superbitate, este atât de drăgălașă și de cuminte, este perfectă, mai am o fetiță perfectă! Mulțumesc lui Dumnezeu, nu știu ce am făcut bine în viața asta de am copii așa de perfecți.

Este cea mai mare bucurie, cea mai mare fericire și voi părinții mă înțelegeți. Pe lângă asta, ieri am mai trecut prin niște emoții foarte mari, pentru că am avut parte de o surpriză pe care nu am bănuit-o și nu m-am așteptat o secundă, ce a determinat să-mi crească tensiunea la 18. Eu nu am probleme cu tensiunea și nu am avut niciodată în viața mea, dar emoția pentru că am născut și voiam să o văd pe bebelina și înainte de toate mi-am dorit să fiu sănătoasă și surpriza care a urmat, pe care n-am bănuit-o o secundă, efectiv m-a copleșit. Mi-am dat seama că sunt un om fericit, am trăit fericirea supremă ieri.
Mă simt foarte bine, azi m-am și dat jos din pat. Vă las în story-ul următor o poză să înțelegeți de ce surpriză am avut parte”, a povestit Andreea Antonescu pe rețelele de socializare, copleșită de emoții.

Și Andreea Bălan alături de cele două fetițe au venit la spital să o viziteze pe proaspăta mămică. 

Artista a participat la America Express, fără să știe că este însărcinată

În urmă cu ceva timp, Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au întors din experiența vieții lor, America Express, acolo unde cele două au făcut echipă. Chiar dacă și atunci avea bebelușul în pântec, artista nu știa nimic despre acest lucru, aflând vestea cea mare chiar la întoarcerea în țară. 

„America Express te ajută foarte mult pentru dezvoltarea spirituală, dacă ești pe drumul ăsta, dacă vrei să te autocunoști. Stai fără telefon mult timp, ești departe de casa ta, familia ta, și ești doar cu tine. Și pe mine  m-a ajutat foarte mult acest proiect. Mă bucur mult că am acceptat și am plecat. Nu știam că Andreea e însărcinată, dar nici ea nu cred că știa. Dacă știa cred că nu venea. Nu a avut simptome, pentru că probele erau grele și adormeam imediat, nu avea timp.”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii Xtra Night Show. 

Citește și: Saveta Bogdan, despre tradițiile pe care le respectă de Crăciun. Ce își dorește artista pentru anul 2023: „O să plec în America”/ EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel