Andreea Antonescu și-a făcut un nou tatuaj. Care este povestea tristă din spatele numărului "57" tatuat pe antebraț: "Pentru el l-am făcut"

Data publicării:

Andreea Antonescu și-a făcut un nou tatuaj semnificativ. Numărul 57 de pe antebraț are o semnificație dureroasă pentru artistă.

Andreea Antonescu a decis să își facă un nou tatuaj, însă unul cu totul special pentru artistă. Aceasta și-a tatuat pe antebraț numărul 57, care are o semnificație aparte. Potrivit acesteia, numărul reprezintă data de naștere a tatălui său, care a decedat în urmă cu 20 de ani.

”Numărul pe care mi l-am tatuat reprezintă anul de naștere al tatălui meu. S-a născut în 1957. Pentru el l-am făcut, din păcate, a murit, poimâine se împlinesc 20 de ani de atunci. Numărul mai reprezintă și altceva, e un număr de care m-am lovit toată viața. Tot ce înseamnă 57 mi-a apărut în fața ochilor. Când m-am uitat la kilometraj, era 57, când m-am uitat la ceas, era 57, când m-am uitat la telefon, era 57… Și exemplele pot continua”, a declarat Andreea Antonescu, pentru CANCAN.RO.

 

Andreea Antonescu, diagnosticată cu o afecțiune gravă: „Am urmat un tratament cu citostatice”

 

Andreea Antonescu a declarat că mai are câteva tatuaje, unul chiar în zona intimă, dar și pe coaste, la încheietura mâini, pe braț și pe ceafă. Potrivit acesteia, cel din apropierea încheieturii mâinii este un mesaj inspirațional: „Die with memories, not with dreams” (Mori cu amintiri, nu cu visuri). Iar un altul, „Ce nu mă omoară, mă face mai puternică”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel