Andreea Antonescu, sfâșiată de dor, la 20 de ani de la moartea tatălui: „M-a maturizat brusc”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Antonescu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, foto Instagram

Sunt 20 ani decând Andreea Antonescu nu își mai poate îmbrățișa tatăl. Părintele artistei a murit în iulie 2001, răpus de un stop cardiac.

Andreea Antonescu trăia culmile succesului profesional  în iulie 2001, când tatăl său s-a stins din viață. Artista avea 18 ani atunci și a trebuit să învețe să trăiască fără cel care i-a dat viață și i-a fost mentor. Gheorghe Antonescu se implica activ în cariera fiicei sale, iar moartea sa a forțat-o pe Andreea să se maturizeze brusc. 

Într-un interviu recent, artista a vorbit despre cele două momente cruciale din viața sa, unul dintre ele fiin cel în care și-a pierdut tatăl. 

„Sunt două momente cruciale. Primul a fost moartea tatălui meu, care m-a maturizat brusc și m-a făcut să fiu conștientă de faptul că, dacă avem sentimente față de o persoană, ar fi bine să le arătăm în fiecare secundă, pentru că următorul moment ar putea fi prea târziu pentru a o mai face. Și al doilea a fost nașterea Siennei. Ea este cea mai importantă persoană din viața mea,  iar  de  la nașterea ei mă simt mai determinată și mai puternică. Este motivul pentru care merg mai departe și nu mă mai tem”, a declarat Andreea Antonescu pentru Viva. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel