Andreea Antonescu, însărcinată pentru a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă: „A doua minune din viața mea!”

Andreea Antonescu urmează să devină mamă pentru a doua oară. 

Andreea Antonescu a făcut anunțul, cu puțin timp în urmă. Artista este însărcinată și urmează să devină mamă pentru a doua oară. 

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de iubitul meu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!  Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media!  Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris Andreea Antonescu în dreptul imaginii în care își dezvăluie burtica de gravidă. 

Cine e tatăl copilului

În primăvara acestui an, artista dezvăluia că și-a refăcut viața după divorț, însă nu a dat detalii despre identitatea noului ei iubit.


„Anul acesta e unul aparte. Simt asta! Profesional, am reluat concertele. Iar asta îți schimbă starea de confort interior! M-am întors la pasiunea mea dintotdeauna, la ce știu că pot oferi oamenilor mai bun din mine!

Dar schimbările nu s-au produs doar pe plan profesional, ci și pe cel sentimental. De patru, cinci luni am pe cineva alături care mă înțelege și care mi-a redat bucuria. Pot spune pe deplin că mă completează. O face cu ușurință fiindcă mă știe de ceva vreme și în plus nici nu forțează nota!

Am decis de comun acord să nu-i divulg identitatea. El nu e o persoană publică, așa că pot înțelege reacția sa față de notorietate, față de reacția presei. E cineva despre care pot spune că mi-a devenit drag!”, a dezvăluit Andreea Antonescu, potrivit playtech.ro


Iubitul artistei este jurnalist

O dată cu anunțul despre sarcină, artista a dezvăluit și identitatea iubitului ei. Este vorba de Victor Vrînceanu, un cunoscut jurnalist și celebru prezentator tv, în prezent realizator la ProSport și redactor șef Cancan.

Ce sumă imensă a primit Andreea Antonescu pentru a poza în Playboy. Dan Capatos a dat-o de gol: „Ea fugise de acasă”


Andreea Antonescu urmează să împlinească 40 de ani pe data de 7 septembrie. Artista mai are o fiică din primul mariaj.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 15 aug 2022, 07:45 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience