Andreea Antonescu, dezvăluiri intime de la Survivor. Ce i-a cerut unul dintre faimoși

Data publicării:
Andreea Antonescu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Antonescu a făcut dezvăluiri inedite de la Survivor România. Artista a vorbit despre experiența trăită, dar și despre relațiile dintre concurenți.

Andreea Antonescu este una dintre vedetele car au avut curajul să participe la una dintre cele mai acerbe competiții, Survivor România 2021. După ce a fost eliminată, artista a făcut dezvăluiri inedite despre experineța trăită. Aceasta a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu băieții din fosta sa echipă, mărturisind că unul dintre ei i-a cerut să facă topless pentru ei.

„M-am descurcat foarte bine, și-au dorit să mă coopoteze la ei în echipă, erau plini de tot felul de amabilități. Când am intrat în echipă, unul dintre băieți, nu îi voi da numele, a început să-mi sugereze să fac topless de față cu ei, lucru care mi-a stârnit o mâhnire.

Eu nu am ajuns în „Survivor România” să mă trag de șireturi cu vreunul dintre concurenți și am încercat să îi pun la punct. Am considerat că, dacă respectul nu se câștigă, se impune și am reușit acest lucru. Am apreciat amabilitățile lor, ajutorul lor, hrana pe care o aduceau, deși știam că scopul era să mă întoarcă pe mine împotriva Elenei.„, a declarat Andreea Antonescu pentru CLICK!

Citește și: Andreea Bălan, victima unui accident grav de mașină, în urmă cu mai mulți ani: ”Am căzut într-un șan, eram plină de sânge”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel