Andreea Antonescu, blocată în căsnicie. De ce nu poate DIVORȚA: „Am rămas așa”

Data publicării:
Andreea Antonescu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Antonescu se confruntă cu o situațe ciudată. Vedeta este nevoită să amâne divorțul de fostul ei partener, chiar dacă s-au despărțit de doi ani de zile. 

Andreea Antonescu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Traian, tatăl fetiței sale, timp de 14 ani. În urmă cu 2 ani, din cauza diferenței de program, dar și a distanței dintre ei, pentru că Traian locuiește în America, cei doi s-au separat. Artista dezvăluie însă că nu au reușit încă să ducă la bun sfârșit divorțul, din cauza pandemiei. 


„Aș vrea să mergem frumos la notar, să semnăm actele, aici în România. Am tot amânat din cauza pandemiei, el dacă a tot fost plecat, nu s-a putut întoarce aici, am rămas așa. Am făcut un contract de separare de bunuri, ce a fost al meu, muncit de mine, am luat eu, ce a fost al lui, și-a luat înapoi. Traian este un om foarte civilizat, cu mult bun-simț. Nu mi-a cerut cadourile înapoi. Ne-am cunoscut la o vârstă fragedă, am crescut împreună, avem un respect foarte mare unul față de altul. De doi ani și jumătate nu a mai venit în România”, a dezvăluit Andreea Antonescu, la Xtra Night Show.

 

Andreea Antonescu mărturisește că au mai fost încercări de împăcare în tot acest timp, însă au eșuat. Artista își menține decizia și nu vrea să se mai întoarcă la bărbatul cu care s-a iubit timp de 14 ani. 

„El a mai încercat o împăcare, dar am fost foate maturi când am luat această decizie. Eu eram aici concentrată pe proiectele mele din România, el pe munca lui din State, deci nu ar mai fi mers. A fost omul cu care mi-am împărțit viața 14 ani”, a mai adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel