Andreea Antonescu a pozat goală. Vedeta este în al treilea trimestru de sarcină FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Antonescu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Antonescu le-a făcut o surpriză fanilor, chiar de ziua ei. Artista s-a lăsat fotografiată nud, în al treilea trimestru de sarcina.

Andreea Antonescu este însărcinată și urmează să devină mamă pentru a doua oară. 

A pozat goală, chiar de ziua ei


Pe 30 noiembrie, chiar de ziua ei, vedeta și-a surprins fanii cu un pictorial nud. 

„Mulțumesc pentru toate mesajele și gândurile frumoase pe care mi le-ați transmis astăzi”, a scris artista în dreptul imaginilor cu ea goală. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)


Vedeta va avea o fetiță

„După cum bine știți, îmi place să împărtășesc cu voi cele mai importante vești din viața mea. Eu și Victor Vrînceanu  suntem fericiți, emoționați și mândri totodată să vă transmitem că urmează să fim părinții unei minunății de fetiță! Te așteptam cu nerăbdare, iubita noastră”, a fost textul transmis de Andreea Antonescu pe rețelele de socializare.

Sarcină fără probleme

Chiar dacă a trecut ceva timp de când a adus-o pe lume pe Sienna, Andreea Antonescu spune că sarcina decurge perfect normal, fără nicio problemă. Artista s-ar fi așteptat ca totul să fie mai greu, însă este fericită datorită contextului și situației actuale.

„E foarte ușor, deși mă așteptam să fie un pic mai greu, pentru că au trecut câțiva ani buni. E foarte ușor! Sunt super mândră de tot ce trăiesc acum”, a spus cântăreața la Antena Stars.
 

Mai mult, aceasta dezvăluia faptul că nu este tipul de graviduță care să aibă pofte, ci își continuă viața în același ritm, ca până acum. 

„În momentul de față, exact că al unei femei însărcinate. Pur și simplu mănânc cea știu că este sănătos. Nu am avut pofte, nu pot să zic că sunt lucruri pe care le refuz. Mănânc în continuare și ciocolată, ceea ce fac de o viață", a dezvăluit Andreea Antonescu pentru Xtra Night Show.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Artista a participat la America Express, fără să știe că este însărcinată

În urmă cu ceva timp, Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au întors din experiența vieții lor, America Express, acolo unde cele două au făcut echipă. Chiar dacă și atunci avea bebelușul în pântec, artista nu știa nimic despre acest lucru, aflând vestea cea mare chiar la întoarcerea în țară. 

„America Express te ajută foarte mult pentru dezvoltarea spirituală, dacă ești pe drumul ăsta, dacă vrei să te autocunoști. Stai fără telefon mult timp, ești departe de casa ta, familia ta, și ești doar cu tine. Și pe mine  m-a ajutat foarte mult acest proiect. Mă bucur mult că am acceptat și am plecat. Nu știam că Andreea e însărcinată, dar nici ea nu cred că știa. Dacă știa cred că nu venea. Nu a avut simptome, pentru că probele erau grele și adormeam imediat, nu avea timp.”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii Xtra Night Show. 


Cine e tatăl copilului


În primăvara acestui an, artista dezvăluia că și-a refăcut viața după divorț, însă nu a dat detalii despre identitatea noului ei iubit.


„Anul acesta e unul aparte. Simt asta! Profesional, am reluat concertele. Iar asta îți schimbă starea de confort interior! M-am întors la pasiunea mea dintotdeauna, la ce știu că pot oferi oamenilor mai bun din mine!

Dar schimbările nu s-au produs doar pe plan profesional, ci și pe cel sentimental. De patru, cinci luni am pe cineva alături care mă înțelege și care mi-a redat bucuria. Pot spune pe deplin că mă completează. O face cu ușurință fiindcă mă știe de ceva vreme și în plus nici nu forțează nota!

Am decis de comun acord să nu-i divulg identitatea. El nu e o persoană publică, așa că pot înțelege reacția sa față de notorietate, față de reacția presei. E cineva despre care pot spune că mi-a devenit drag!”, a dezvăluit Andreea Antonescu, potrivit playtech.ro

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)


Iubitul artistei este jurnalist

O dată cu anunțul despre sarcină, artista a dezvăluit și identitatea iubitului ei. Este vorba de Victor Vrînceanu, un cunoscut jurnalist și celebru prezentator tv, în prezent realizator la ProSport și redactor șef Cancan

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel