Andreea Antonescu a împlinit 41 de ani. Vedeta care a sărbătorit alături de ea: „Mi-ați ascultat muzica, m-ați susținut”

Mesajul Andreei Antonescu a fost primit cu bucurie de mulți fani. Mulți au considerat că a fost emoționant.

Andreea Antonescu a împlinit 41 de ani pe șapte septembrie și este mai fericită ca niciodată. Cu această ocazie, ea a pozat fericită cu cea mai bună prietenă a ei. Mesajul care a însoțit poza a stârnit emoțiile în rândul fanilor.

„41 împliniți, plini de bucurii, dar și de momente grele, toate având ca rezultat cine și cum sunt eu azi, această Andreea pe care o iubiți și o respectați. Vă îmbrățișez cu recunoștință, oameni dragi sufletului meu!
Sunt un om fericit, cu o viață încununată cu doi copii buni și cu voi, mulți, foarte mulți oameni care mi-ați fost aproape, mi-ați ascultat muzica, m-ați susținut, mi-ați transformat visul în realitate, m-ați cunoscut așa cum sunt. Voi sunteți parte din inima mea și din povestea mea de viață. Vă mulțumesc pentru toate cuvintele calde, respectul și încrederea pe care mi le acordați necondiționat!
Vă iubesc!”, a fost mesajul Andreei Antonescu.

Relația dintre ea și Cătălin Bordea

Cătălin Bordea a fost contactat de Andreea Antonescu în urma despărțirii de Livia. Deși acesta era deja cu o femeie, ar fi acordat o șansă Andreei, dacă nu începea cu discuțiile despre fostul partener, Victor Vrînceanu.

„M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”,  ar fi povestit Cătălin Bordea, în fața prietenilor, potrivit Click.ro.  

Spike a închis în nas telefonul jurnaliștilor

Spike, contactat de jurnaliști, le-a închis telefonul în nas invocând că s-a îmbolnăvit cu COVID. El era cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea, până să fie văzut cu Livia sărutându-se.

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am COVID, trebuie să închid”, a zis el pentru Cancan.

Andreea Antonescu, părere mai bună despre Traian Spak decât de Victor Vrînceanu

Având în vedere declarația neofocială a lui Cătălin Bordea, Andreea Antonescu este de o părere mult mai bună în ceea ce îl privește pe Traian Spak, decât pe Victor.

„Traian este un om foarte bun. Îmi este un prieten adevărat în continuare. Ne înțelegem bine, ne sfătuim, ne bucurăm unul pentru celălalt atunci când este cazul, ne întristăm și încercăm să ne sfătuim, pentru că este un om care merită. Este un om care întotdeauna a vorbit frumos cu și despre mine. Întotdeauna a vorbit calm. Este un om pe care-l respect foarte mult și cu care ma în continuare și sunt convinsă că până a final o să fie unul dintre oamenii apropiați sufletului meu. Dumnezeu îmi e martor că atunci când am început o relație, am început-o cu tot sufletul.”, a adăugat Andreea Antonescu, potrivit Wowbiz.

Cu o altă ocazie, ea a mai zis despre Traian Spak:

„Putem discuta despre absolut orice. Nu știu ce ne rezervă viitorul. Viața m-a învățat să nu spun niciodată, niciodată. Noi am fost sinceri unul cu altul încă de la început. Noi am avut o relație construită pe respect, bun simț și iubire. Nu am fi vrut, după 14 ani, să ne murdărim cu lucruri mici. Am respectat ce a fost între noi. Ne-am respectat unul pe celălalt.

Probabil, nu știu, s-ar fi ajuns la niște lucruri mici. Avem mare încredere unul în altul și dăm sfaturi cu sufletul. Nu știm niciodată ce ne rezervă viitorul!”, a mai spus Andreea Antonescu, în podcastul Ilincăi Vandici.  Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 08 sep 2023, 22:48 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience