Andra, SPERIATĂ de războiul din Ucraina: Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie

Data publicării:
Andra, foto Romanii au Talent
Descriere foto: Andra, foto Romanii au Talent

Cântăreața Andra s-a arătat a fi foarte afectată de războiul care are loc acum în Ucraina.

Andra a dezvăluit în cadrul unui interviu, care este una dintre cele mai mari frici ale ei. Artista este marcată de evenimentele care se întâmplă acum în Ucraina și, spune ea, preferă să mai trăiască încă o pandemie, decât să treacă prin ce trec vecinii noștri. Gândurile Andrei se datorează și faptului că aceasta este mamă a doi copii, Eva și David. 

“Este oribil ceea ce se întâmplă, iar cel mai greu este când te uiți la știri și vezi oamenii care încearcă să fugă de acolo, iar tu nu poți face nimic pentru a opri războiul. Toată lumea se implică pentru a ajuta, ceea ce este minunat! De când ești părinte, să vezi copiii în acea zonă, este greu. Nu-mi vine să cred că vorbim despre acest lucru, mai ales după o pandemie. Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie și de purtat mască, decât ceea ce am văzut că se întâmplă în Ucraina”, a declarat Andra, pentru Click!.

Andra povestește despre experiența "Românii au talent"

Andra a lăsat deoparte totuși evenimentele nefericite din Ucraina și a mai povestit despre experiența "Românii au talent", unde se află la masa juraților încă din primul sezon. Artista a avut diverși colegi pe parcursul celor 12 sezoane, iar anul acesta ei și lui Andi Moisesu i s-au alăturat Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Cântăreața se arată a fi foarte mulțumită de alegerea producătorilor, pentru că noii ei colegi au o "altfel de energie", spune ea.

“La “Românii au talent” este altceva. Avem colegi noi care au venit cu o altfel de energie si un vibe nou, concurenții foarte dornici să urce pe scenă. Unii chiar s-au pregătit ani de zile pentru momentele prezentate pe scenă. Mi s-a părut extraordinar să fiu prezentă la această emoție și să văd concurenții alături de care trăiești toate stările, fiind acolo, în primul rând”, a povestit Andra, pentru sursa citată. 

Citește și: Andra, mărturisire sinceră. Peste ce nu ar putea trece într-o relație: "Mi se pare de neiertat"

”Mi se pare incredibil că te avem aici”. Andra, impresionată de un artist stradal

Ce sumă de bani a încasat Cătălin Măruță în urma podcast-ului său: “Mulți vloggeri ar putea să fie invidioși!”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel