Andra, mărturisire sinceră. Peste ce nu ar putea trece într-o relație: "Mi se pare de neiertat"

Data publicării:
Sursa foto: Facebook Andra
Descriere foto: Sursa foto: Facebook Andra

Andra a mărturisit ce nu ar putea să ierte niciodată. Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit cu sinceritate. 

"Mi se pare de neiertat"

 

"O relaţie între doi oameni care se potrivesc nu este un efort continuu, multe lucruri vin de la sine, dar sunt situaţii când trebuie să fii conştient că celălalt are nevoie de tine. Este important să fii atent la toate gesturile pe care celălalt le face pentru tine şi să le apreciezi, fie că e un compliment, un mic-dejun pregătit cu dorinţa de a te răsfăţa sau faptul că ţine copiii ocupaţi ca să te poţi odihni o jumătate de oră în plus. De neiertat mi se pare chiar asta: să treacă neobservate toate modurile prin care îţi arăţi afecţiunea şi grija", a spus Andra, într-un interviu pentru dcnews.ro.

"Ne încadrăm în bugetul pe care ni-l propunem"

 

Artista a vorbit și despre modul în care ea și soțul ei, Cătălin Măruță, reușesc să își gestioneze bigetul familie.

"Suntem amândoi responsabili şi nu suntem cheltuitori. Avem fiecare slăbiciunile noastre, dar nu facem excese. Ne încadrăm fără să ne chinuim în bugetul pe care ni-l propunem: ca orice familie, cheltuim pe utilităţi şi mâncare, dar în rest nu suntem excentrici. Iar ceea ce ţine de ţinutele de scenă sau pentru filmări este o altă discuţie, nu ţine de cheltuielile de familie, ci deja de management artistic", a mai spus Andra.

"Sunt o femeie cu picioarele pe pământ"

 

Cât despre eticheta perfecțiunii care i se pune, atât din punct de vedere familial, dar și al carierei muzicale, Andra mărturisește că este bine ancorată în realitate.

"Eu mă ghidez după propriile mele repere, sunt o femeie cu picioarele pe pământ. Apreciez complimentele, ştiu că o artistă tinde să fie admirată, dar nu îmi pierd raţiunea: nu sunt perfectă şi nici nu mi-aş dori asta. Sunt o artistă foarte pasionată, sinceră, directă şi nu uit ce mult am muncit să am cariera de astăzi. Cât despre viaţa personală, aş sfătui pe toată lumea să nu se compare cu alţii, să caute propriul loc senin în univers", a spus cântăreața.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Constantin | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel