Andra și Delia, adevărul despre relația lor. Ce spun acestea despre rivalitate : „Vreau ca oamenii să ne cunoască și altfel”

Data actualizării: | Data publicării:
Delia și Andra, captura foto Youtube/ sursa Acasa la maruta
Descriere foto: Delia și Andra, captura foto Youtube/ sursa Acasa la maruta

Andra și Delia sunt cele mai bune voci feminine din România. Cele două cuceresc toate topurile muzicale de ani buni, iar acum au dezvăluit cum se înțeleg. 

Andra și Delia se bucură de un succes imens pe plan muzical. Chiar dacă au stiluri diferite, cele două sunt considerate cele mai bune voci din România. Piesele lor sunt autentice și foarte atent compuse. Chiar dacă de-a lungul timpului s-au auzit zvonuri că cele două dive nu s-ar înțelege deoarece sunt în competiție, ba mai mult lucrează pentru televiziuni diverite, iată că această dilemă a fost discutată. 

 

Mihai Bendeac, șocat de sărutul Deliei cu Loredana Groza. Reacția actorului: „Să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza”


„Vreau ca oamenii să ne cunoască și altfel – uite prin prisma discuțiilor pe care le avem ca și cum am fi la o terasă. Lumea ne vede de multe ori rivale, competiție”, a spus Andra în podcastul „Acasă la Măruță”.


Andra a fost de această dată gazda podcastului lui Cătălin Măruță, intitulat Acasă la Măruță, iar invitat a fost nimeni alta decât frumoasa Delia. Cele două au discutat precum două prietene la cafea, iar soții au stat pe margine și au ascultat cu sufletul la gură tot interviul. Chiar dacă nu a fost lansat încă, episodul va apărea în cateva zile, dar până atunci fanii s-au putut bucura de câteva frânturi din cel mai așteptat podcast de pe Youtube.

 

Andra, despre suferința mamei sale: „Avea o tumoră de 15 cm pe un rinichi și credeau că s-a extins și la ficat”


”Oamenii sunt mai preocupați să alimenteze niște lucruri inexistente. Eu știu ce tragi, știu ce lucrezi, știu ce înseamnă”, a spus Delia. 


Cele două se gândesc serios să lanseze o piesă împreună: „Când scoatem o piesă noi două?”, a întrebat-o Andra pe Delia.

 

Eva și David nu au vrut să se mai ducă la școală. Cum a rezolvat Cătălin Măruță această problemă: „Contează foarte mult să vorbești cu copiii”
 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel