Andra se confruntă cu stări de anxietate din cauza măștii de protecție: „Nu mai pot să respir”

Data publicării:
Andra, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andra, sursa foto Instagram

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Chiar dacă știe că este spre binele ei să poarte mască de protecție, cântăreața susține că are stări de anxietate din cauza ei. 

Andra este foarte sinceră și spune mereu lucrurilor pe nume. Chiar dacă știe că va fi pusă la zid pentru ceea ce a aifrmat, artista a recunoscut că nu suportă să poarte mască de protecție. Aceasta nu mai poate respira și se confurntă cu stări de anxietate. 


„Eu nu suport masca asta pe care trebuie să o purtăm când mergem la piaţă. Ştii şi cumva îmi crează o stare de anxietate că merg pe stradă şi pur şi simplu nu pot să respir”, a spus Andra în timpul emisiunii „Românii au Talent”. 


Andra, Cătălin Măruță și fiica lor, Eva au fost diagnosticați cu Covid-19 în urmă cu aproximativ două luni. Chiar dacă au sperat că vor avea o formă ușoară a bolii, chiar artista a reucnoscut că a avut câteva zile în care s-a simțit extrem de rău. 


„Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine”, declara Andra Măruță, în urmă cu două luni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel