Andra s-a pus pe slăbit. Ce dietă ține artista pentru a da jos kilogramele în plus

Data publicării:
Andra, sursa Instagram
Descriere foto: Andra, sursa Instagram

Andra vrea să scape de kilogramele în plus acumulate în pandemie. Artista a dezvăluit ce dietă ține.

În ultima perioadă, Andra a mărturisit că pandemia i-a adus și câteva kilograme în plus. Acum, artista s-a hotărât să scape de kilogramele care îi dau bătăi de cap. Andra  le-a povestit fanilor că s-a apucat de sport, însă nu doar acest lucru va face pentru a avea o formă de invidiat. Artista a dezvăluit și ce trebuie să consume pentru a reuși ca într-un timp cât mai scurt să dea jos kilogramele acumulate în toată această perioadă.

”Am reînceput sportul acasă, am început dieta, mai multă apă mai puțină mâncare, dar am mese regulate.”, le-a spus Andra fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Din cauza kilogramelor în plus acumulate în pandemie, fanii au speculat că artista ar fi însărcinată. Andra a ținut să le mărturisească fanilor că este vorba doar de câteva kilograme în plus, nu de o sarcină.

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată.”, a spus Andra.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel