Andra Mihalcea trece mai departe la Românii au Talent. Andi Moisescu: Nu știu de unde atâta capacitate, atâta ambiție, puterea asta

Data publicării:
Youtube / Românii au Talent Andra Mihalcea
Descriere foto: Youtube / Românii au Talent Andra Mihalcea

Andra Mihalcea are doar 10 ani și deja pare că este o artistă profesionistă. Micuța a reușit să impresioneze juriul cu dedicația sa pentru dans.

„Mă cheamă Andra Mihalcea, sunt din București și îmi place să dansez. Mama a făcut balet când era mică și m-am luat după ea. mi-a plăcut mult că mi-a arătat poze și filmări când era de vârsta mea. Mi-a plăcut, am încercat. Am avut în 2022 un concurs în America, iar în 2023 am fost la Hollywood, LA, la un concurs de Performing Arts; am ajuns finalistă. Așa aș dori și aici. Mi-aș dori să ajung să câștig”, a spus concurenta, chiar înainte de a urca pe scenă.

„Cum te numești, draga mea?”, a întrebat Andra Măruță.

„Mă numesc Andra, datorită ție (arată spre Andra Măruță) !”, a zis tânăra. „I-a plăcut mamei numele tău și a zis de ce să nu avem o Andra?”, a mai continuat micuța.

Andra, vădit emoționată, i-a mulțumit mamei concurentei.

Dacă vei câștiga premiul de 120.000 de euro, ce vei face cu banii?

„Am de gând să fac o sală de dans și să aduc toți copiii care își doresc să danseze sau să învețe la mine, și să îi învăț. Nu o să-i coste nimic, pur și simplu vin la mine”.

Youtube video image

Ce spune juriul

„Îți vine să plângi? Așa simt. Pare că te-ai emoționat foarte tare. Ai adunat multe emoții”, a precizat Andra.

„Noi am mai avut discuții la masa juriului sezonul ăsta, în urma cărora am ajuns la concluzia cu situația în care copiii vin și ridică ștacheta atât de sus încât încep să ni se pară slăbuți cei care fac de foarte mult timp dans. E o determinare pe care o văd mai nou la copii, pe care nu o vedeam până acum, și care mă năucește. Nu știu de unde atâta capacitate, atâta ambiție, puterea asta de a te sacrifica. Eu am văzut aici niște elemente care cred că sunt extrem de dureroase. Nu înțeleg de unde au puterea asta la vârsta fragedă, dar sunt cucerit să constat lucrul acesta”, a zis Andi Moisescu.

„Cred că explicația este destul de simplă. Când ești copil nu îți dai seama că există limite. Ai senzația că poți face absolut orice. Cu cât reușești să prelungești această stare, cu atât o să ajungi mai departe în viață. Tu ai chestia asta”, a zis și Dragoș Bucur.

Andra Mihalcea a trecut mai departe cu 4 de „Da”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel