Andra i-a spulberat speranțele lui Smiley. Ce credea artistul că va avea după 11 ani de relație: “Stai liniştit, nu se va întâmpla”

Data publicării:

Andra l-a liniștit pe Smiley care își pusese speranțele că va putea avea apropierea pe care a văzut-o la un cuplu de concurenți din cadrul emisiunii „Românii au Talent”.

Chiar înainte de a deveni tată, lui Smiley i-au fost spulberate speranțele că după 11 ani de relație ar putea avea magia regăsită pe scena de la „Românii au Talent”. 


Cea care i-a tăiat elanul a fost chiar colega sa de jurizare, Andra, care i-a spus direct: „Stai liniştit, nu se va întâmpla”.


Momentul spectaculos care l-a inspirat pe Smiley a fost cel al Mariei și Marius Fătu, care în urmă cu 11 ani s-au cunoscut la circ. Cei doi sunt acrobați, parteneri de scenă, dar și de viață.

„Ne-am întâlnit la circ. E mult mai bine să lucrezi cu partenerul tău de viață. Încrederea ajunge la un cu totul alt nivel în cazul ăsta”, au explicat cei doi.

Tragedia care i-a unit


Maria era gimnastă de performanță și se pregătea de o carieră strălucită. Era o adolescență atunci când un accident rutier grav i-a dat viața peste cap. 

 „Am alergat pe o trecere de pietoni, fără să mă asigur. A venit un domn cu o camionetă și m-a luat în plin. Aia a fost… Am stat un an și două luni în recuperare. Nu mai știam nici măcar să merg. Eram imobilizată până la jumătatea pieptului. Îmi luasem gândul complet de la gimnastică, însă o fostă colegă m-a ajutat să dau o probă la circ. Acolo am rămas! A fost o cumpănă din care am avut de învățat toți”, a povestit Maria Fătu.

Cei doi concurenți făcut spectacol la trapez pe scena de la Românii au talent. „Fără plasă, fără siguranță, fără nimic. Doar noi și trapezul. Sunt emoții apăsătoare, dar sperăm că o să fie bine”, au spus cei doi.

 

„A fost un număr horror pentru mine. Foarte, foarte periculos ce faceți”, a spus Florin Călinescu.

Chimia și tandrețea cu care cei doi și-au realizat numprul artistic l-au imperionat pe Smiley, care la final, a mărturisit:

 

„Dacă așa arată 11 ani de relație, mă gândesc să îmi iau și eu un trapez din ăsta, să mi-l pun în casă…”, 


Replica Andrei a venit imediat: „Stai liniștit, nu se va întâmpla. Am 12 ani și nu s-a întâmplat”, a spus soția lui Cătălin Măruță.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel