Andra, gest impresionant pentru un fan, care plângea în hohote. Artista i-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe

Data publicării:

Andra a avut parte de apreciera tuturor fanilor din mediul online, după gestul făcut de artistă la concertul susținut la Bacău.

Andra a susținut zilele trecute un concert în Bacău, toate biletele fiind vândute extrem de repede. Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că artista este unul dintre cele mia iubite nume din țara noastră, când vine vorba de industria muzicală, iar evenimentele sale, dar și comunitatea impresionantă de fani pe care și-a creat-o în prezent, confirmă acest lucru. Totuși, de această dată, artista a luat parte la o situație extrem de neașteptată, chiar înainte de a intra în sala de concert.

Una dintre admiratoarele sale plângea în hohote, afară, astfel încât artista s-a oprit să vadă care este problema și sursa suferinței acesteia. Tânăra era extrem de dezamăgită din cauza faptului că nu reușise să prindă și ea un bilet la spectacol, moment în care solista l-a chemat pe soțul ei, Cătălin Măruță, și l-a rugat să se asigure că aceasta va avea două locuri asigurate în public.

„Îmi amintesc cât de mult mi-am dorit să fac un vis să devină realitate. Ieri la “Tradițional 2” în Bacău, am avut onoarea să îi îndeplinesc visul unei fane și să o aduc la concertul meu. Fanii sunt inima și sufletul oricărui artist! Sunteți cei mai importanți!”, a fost mesajul postat de Andra, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Imagini rare din vila de lux deținută de Andra și Cătălin Măruță. Au propria piscină exterioară, iar curtea este impresionantă

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Măruță Alexandra Irina (@andra)

Andra, detalii din căsnicia cu Cătălin Măruță

Chiar dacă Andra și Cătălin Măruță sunt văzuți drept familia și cuplul perfect de toată lumea din jurul său, prezentatorul fiindu-i alături artistei la orice pas sau concert pe care-l are de onorat, se pare că solista nu este pe deplin fericită cu ceea ce i se oferă din partea partenerului de viață. Andra vorbea recent despre „lipsurile” pe care le are în căsnicia cu Măruță și pe care și-ar dori ca soțul ei să le schimbe cât mai curând.

„Asta mi se întâmplă acum, la 37 de ani. Acum îmi spun exact vârsta. Acum simt mai mult nevoia de mai multă atenție din partea lui Cătălin, lucruri pe care le-am discutat cu el, ne-am așezat la masă și i-am spus. A fost foarte bine până acum, dar acum am nevoie de mai multă atenție. Nu știu dacă e vorba de vârstă, simt nevoia de mai multă atenție. Vreau ca primul lucru când intri în casă să te uiți la mine.”,  a declarat Andra în podcastul lui Mihai Bobonete de pe YouTube.

Citește și: Cătălin Măruță, despre averea strânsă alături de Andra: „Am obținut totul singuri, muncind foarte mult când alții de vârsta noastră poate mai mult se distrau”

„Eu am fost omul din această relație care a dat de la început mai mult”

Mai mult, dacă în trecut, Andra recunoaște că ea a fost cea care a oferit mai mult în relația cu Măruță, acum, vedeta simte nevoia să primească același răsfăț din partea partenerului de viață. Nu este vorba despre iubirea fizică, precizează vedeta, ci despre anumite gesturi mărunte, care înseamnă foarte mult într-o relație de iubire. 

„Vreau, când deschizi ușa, să te uiți în ochii mei, să simt dragostea ta. Nu sunt genul căreia să-i spui tot timpul „te iubesc”. Prefer genul ăsta de iubire, ca din filme. Nu că trebuie să punctăm de nu știu câte ori sex pe săptămână, nu-i nevoie de asta. Avem parte de câte ori se poate. De câte ori se poate să fugim de copii, să facem asta. 

Eu am fost omul din această relație care a dat de la început mai mult. Cătălin e mai introvertit, deși nu pare. Eu m-am măritat la 22 de ani, dar am avut răbdarea asta să ne luăm unul după altul”,  a continuat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel