Andra, cu ochii în lacrimi, înainte ca soțul ei să intre în operație: „Am emoții”. Artista este copleșită de griji

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălin Măruță le-a transmis fanilor săi un mesaj, chiar înainte de a intra în operație. 

Cătălin Măruță trece printr-o încercare foarte grea. Celebrul prezentator ajunge pe masa de operație, din cauza unor ligamente încrucișate la genunchi. Oricât de mult și-a dorit să amâne acest lucru, soțul Andrei Măruță nu a avut altă variantă, iar singura soluție prin care medicii i-au dat-o, a fost operația. În acest sens, acesta nici nu a mai stat pe gânduri, și-a luat o mică pauză din cadrul emisiunii pe care o prezintă pe Pro TV și a ajuns pe patul de spital. Acum, chiar înainte să înceapă operația, Cătălin Măruță le-a transmis un nou mesaj fanilor săi, vedeta fiind alături de Andra Măruță. În timp ce el pare a fi destul de relaxat, soția sa este copleșită de emoții, ba chiar la finalul story-ului a izbucnit în lacrimi, semn că acest impas a venit destul de greu pentru artistă.

„Ce faci iubire? Te-ai îmbrăcat? Ai luat costumul de asistentă?”, a spus Cătălin Măruță.

„M-am schimbat ca să fiu cu haine curate, pentru că n-ai voie după ce te operezi... ”, a adăugat Andra. 

„Ai emoții?”, și-a întrebat prezentatorul soția. 

„Da, gata, nu mai filma.”, a spus Andra, izbucnind în lacrimi.

„Ea este iubita mea.”, a mai adăugat Cătălin Măruță. 

Te poate interesa și: Cătălin Măruță, înlocuit cu Adela Popescu în cadrul emisiunii. Prezentatorul va ajunge pe masa de operație

 

Motivul pentru care Cătălin Măruță ajunge pe masa de operație

În urmă cu doar câteva zile, Cătălin Măruță își anunța fanii în direct faptul că urmează să lipsească câteva zile din cadrul emisiunii. Tot atunci, celebrul prezentator explica și care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă și când au apărut acestea. 

„Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a explicat Cătălin Măruță în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV. 

Citește și: Andra i-ar ierta orice lui Măruță: „Ce ar putea să facă? Să mă înșele”. Vedeta ar trece cu vederea infidelitatea în cuplu

„De când am început emisiunea pe ProTv, nu am lipsit deloc”

Cătălin Măruță spune că nu i-a fost deloc ușor să ia această decizie, cu atât mai mult cu cât de când a început această emisiune, adică în urmă cu 16 ani, acesta nu a lipsit aproape deloc din fața telespectatorilor săi.

„Selfie în care vă mulțumim pentru mesajele de susținere! Pentru că stiți cum e … viața ne rezervă tot felul de surprize: fix când ne așteptăm mai puțin ritmul se întrerupe brusc! In aproape 16 ani, de când am început emisiunea pe ProTv, nu am lipsit deloc, chiar dacă au fost momente sau zile in care nu mi-a fost ușor. Privind în urmă, nu regret deloc. Când îți iubește meseria și colegii, când ești pasionat de ceea ce faci, dai 200%. Acum însă iau o pauză scurtă pentru o operație de ligamente incrucișate la genunchi. Va fi inedit să fiu telespectator, dar pe de altă parte fiecare experiență trebuie trăită și luată așa cum este. Urați-mi succes!”, a scris acesta pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel