Andra a dezvăluit cât de geloasă este în relația cu Cătălin Măruță: „Suntem în primul rând buni prieteni, suntem confidenți”

Data publicării:
Cătălin Măruță și Andra, foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Măruță și Andra, foto Instagram

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cum se înțeleg cei doi la 13 ani de la nuntă?

Andra și Cătălin Măruță sunt un cuplu stabil și un model pentru mulți oameni. Sunt căsătoriți de 13 ani și au doi copii minunați, pe David și Eva. Chiar dacă sunt doi părinți ocupați, mereu au avut suficient timp pentru copiii lor și pentru educația acestora. Andra este mîndră de cei mici și ori de câte ori are ocazia amintește cât de minunați sunt și cât de mândră este de ei. 


„Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat. Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente. 


Este o lecție importantă să vezi ce efect are un gest sau o exprimare. Te gândești de două ori data viitoare înainte să reacționezi! Întrebări încuietoare nu știu dacă pun, adică nu există teme care să ne încuie, suntem deschiși cu ei. Cătălin a povestit recent într-un podcast că David ne-a întrebat despre prezervative la un moment dat, de exemplu. I-am explicat ce este și asta a fost. Cred că nu ar trebui să existe tabuuri între părinți și copii”, a spus Andra pentru libertateapentrufemei.ro


Andra susține că nu este geloasă pe soțul ei deoarece are încredere în el și spune că nu este de acord cu acele relații în care partenerii nu își oferă libertate și care pun mereu la îndoială loialitatea celui drag. 


„Niciunul dintre noi nu este posesiv sau gelos peste măsură. Suntem siguri pe noi, acesta cred că este motivul. Simțim că este o alegere să fim unul cu celălalt, nu trebuie să ne „păzim” partenerul, să fim vigilenți și să nu îl lăsăm să se îndepărteze de noi. Suntem în primul rând buni prieteni, suntem confidenți, ne facem să râdem, ne cerem sfatul în multe privințe”, a mai spus artista pentru sursa citată. 

 

Irina Rimes, îndrăgostită în mare secret de un celebru prezentator TV: „Tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aș fi căsătorit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel