Andi Moisescu, adevărul despre salariul din PRO TV: „Am zis «sărut mâna» şi când nu l-am primit”

Data publicării:
Andi Moisescu, foto Instagram
Descriere foto: Andi Moisescu, foto Instagram

Andi Moisescu a vorbit despre viața de angajat al postului PRO TV și despre ofertele pe care le-a tot primit de la posturile concurente.

Andi Moisescu lucrează în PRO TV de 30 de ani. Imediat după facultate, vedeta s-a angajat la televiziunea din Pache Protopopescu și a făcut istorie.

Omul de televiziune spune că nu a simițit vreodată să facă vreo schimbare la locul de muncă, deși oferte au fost. Într-o notă amuzantă, el a declarat pentru  Click.ro că după 30 de ani de muncă, nici nu l-ar mai lua altcineva. 

„Nu cred că se mai poate întâmpla să plec la o altă televiziune în viaţa asta. Sincer, aici, la Pro TV am şi început, în 1991, suntem în 2021, deci am 30 de ani în cap. Dacă 30 de ani nu m-a luat nimeni… Eu sunt ca ăla, dacă nu s-a însurat până acum cine mă mai ia la vârstă asta (râde). Luăm şi noi un om tânăr, care promite, de perspectivă, ceva. Dacă lucram în mină eram pensionar de 5 ani. Şi aveam şi bani ca lumea că au fost nişte pensii foarte mari la ei. 
Dar nu mă plâng aici la PRO TV. Nu m-am plâns niciodată, poţi să-i întrebi pe toţi cei care au trecut prin managementul Pro TV-ului că în toţi ani ăştia nu m-am plâns niciodată de salariu. Când l-am primit, am zis «sărut mâna» şi când nu l-am primit, am căutat eu să-mi câştig banii din altă parte.”, a declarat Andi Moisescu pentru Click.


Deși a avut nenumărate oferte de a pleca de la PRO TV, omul de televiziune a refuzat elegandm deși, spune el, a cântărit cu atenție fiecare aspect. De asemenea, el spune că e de părere că are un serviciu stabil, într-un mediu tolerant, în care angajații sunt înțeleși. 

 

„Am primit şi eu oferte întotdeauna, dar trebuie să-ți spun sincer că eu calculez, pun o ofertă în cumpănă, cu ce am, nu pun banii de aici versus oferta primită. Pun banii de aici, plus anii de aici, toţi anii acumulaţi de aici, versus banii de dincolo”, a mai povestit Andi Moisescu pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel