Anda Adam, ipostaze tandre alături de noul iubit. Cum au fost surprinși cei doi: „Îndrăgostită”

Data publicării:

Anda Adam și noul iubit nu se mai ascund. Vedeta este îndrăgostită până peste cap. 

Anda Adam și Sorin Nicolescu și-au spus adio, după șase ani de relație. Potrivit spynews, noul iubit al vedetei este un afacerist din Timișoara, care ar fi însurat și ar avea doi copii.


Anda Adam și-a făcut curaj și a postat pe pagina ei de Instagram prima fotografie cu noul iubit. 


La scurt timp după ce blondina s-a afișat cu noua ei cucerire, Sorin Nicolescu a confirmat despărțirea. Bărbatul spune că artista este liberă să facă ce vrea și nu vrea să își spele rufele în public deoarece nu și-a dorit niciodată celebritate. 


”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici cqnd au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, a declarat Sorin Niculescu la Antena Stars.


Soțul artistei a declarat că orice om este liber să facă ce vrea cu viața lui și că nu are de gând să-și spele rufele în public. Sorin Niculescu are doar cuvinte de laudă la adresa blondinei și nu se arată a fi supărat pe ea. 

”Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a mai declarat fostul soț al vedetei.

 

Citește și: Oana Roman, noi detalii despre relația cu Marius Elisei: „Nu va exista nicio nuntă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel