Anda Adam a dat lovitura în pandemie. Afacerea din care câștigă bani grei, pe lângă muzică: „Sunt până la genunchi de noroi dacă este nevoie”

Data publicării:

Anda Adam și-a investit banii câștigați din muzică într-o afacere prosperă. 

În timp ce mulți artiști au fost afectați financiar de pandemie, Anda Adam a respirat ușurată. Chiar înainte de pandemie, vedeta a făcut o investiție serioasă într-o afacere care azi merge ca pe roate.

Cântăreața este dezvoltator de imobiliar în zona Pipera – Tunari și spune că noua afacere  îi aduce mai mulți bani decât muzica. 

Deși concertele au dost mult mai rare în ultimii doi ani, artista are mai multe proiecte de televiziune în care este implicate și este și extrem de activă pe rețelele de socializare, de unde încasează sume mari de bani. 
.„Din YouTube faci 300, 500 de euro, ok, 2.000. Eu am piese la care am investit 10.000 de euro. (…) Am avut oportunitea să-mi încep o afacere înainte să intrăm în pandemie. Sunt dezvoltator, fac case în zona Pipera-Tunari”, a spus artista la Antena Stars.


Mai mult, artista spune că se implică fizic în afacerea ei și chiar petrece timp pe șantier, cot la cot cu muncotorii. 

 „Sunt călare cu ei pe acoperiș. Deci mor cu ei în dinți, nu mă interesează. N-am rău de înălțime, mă sui, îmi pun casca în cap, sunt până la genunchi de noroi dacă este nevoie”, a mai spus vedeta.

 


A intrat în competiția „Bravo, ai stil!”

 

Anda Adam se pregătește pentru competiția de stil, de data aceasta din postura de concurentă. Artista a mai făcut parte din echipa show-ului „Bravo, ai stil!” în calitate de invitat la masa juriului, dar de data aceasta, celebra cântăreață a acceptat provocarea de a fi concurentă în acest sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” și este gata să câștige simpatia telespectatorilor și în materie de modă, luptând pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. 

 


Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, reușind să se mențină în topurile muzicale din România, și nu numai, în cei peste 20 de ani de carieră, cu piese precum "Selecta" feat. Alex, "Ajutor", „Nai, Nai”, „Ochii Mei”, „Punani”, „Sufletul meu”, „Love on You”, „AMO”, „Poate Fata” sau „Seri De Mai” feat. CRBL.  Dincolo de muzica cu care și-a încântat fanii, Anda Adam este una dintre artistele care au reușit să se reinventeze întotdeauna și din punct de vedere stilistic. Aparițiile sale, atât în viața de zi cu zi, cât și la evenimente sau în videoclipuri pot fi catalogate ca fiind extravagante, unice și cameleonice, abordând cu aceeași ușurință atât vestimentații sexy, cât și sport sau elegante.

“Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, “te poziționează” în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imaginie stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea. Noi, ca artiști, știm că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm. Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar, am dat tonul și în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariția mea cu breton, în videoclipul “Dacă ar fi”, când foarte multe fete au apelat la același hairstyling. Abia aștept provocarea “Bravo, ai stil! Celebrities”. Poate fata!”, spune Anda Adam. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel