Anda Adam a ajuns din nou pe ordinea de zi. O instituție de stat a dat-o în judecată

Sursă foto: Instagram/ Anda Adam
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Anda Adam

Anda Adam are deja la activ mai multe procese. Artista a fost dată în judecată de una dintre instituțiile statului.

Anda Adam a fost întotdeauna o persoană discretă și a încercat să evite scandalurile. Cu toate acestea, în ciuda dorinței ei, a fost implicată într-un nefericit incident și a fost dată în judecată de către Inspectoratul de Stat pentru Construcții. Recent, Anda Adam a fost evacuată dintr-o casă în care susține că a investit peste 30.000 de euro. Situația s-a complicat și mai mult, iar acum este în mijlocul unui nou scandal, cu acuzații care au ajuns în fața tribunalului. 

A construit și renovat fără autorizație

Instituția respectivă îi solicită daune materiale, după ce a construit și renovat, fără autorizație, potrivit unei surse juridice:

„Inspectoratul de Stat în Construcții deschide astfel de procese în situația în care un cetățean construiește sau renovează fără autorizație. Dacă va fi găsită vinovată, va plăti niște daune materiale. De asemenea, se va cere și demolarea respectivei construcții, în cazul în care se constată și ceva nereguli. Ea s-a apucat să investească în casa în care nu era proprietar, fără vreo aprobare”,  a declarat o sursă juridică, potrivit Cancan.ro, citat de Wowbiz.

A fost evacuată din casă

Acum aproximativ un an, artista Anda Adam a fost nevoită să părăsească locuința ei din Bragadiru, pe care încă nu o achitase complet, dar în care investise aproximativ 30.000 de euro. Situația s-a complicat, iar a fost implicată într-un proces legal, fiind dată în judecată. Totuși, Anda Adam a luat și ea măsuri legale, deschizând un proces în care solicită recuperarea sumei de aproximativ 31.000 de euro, reprezentând investiția pe care a făcut-o în respectivul imobil.

„Unii sunt mai deștepți și escroci și alții sunt fraieri, nu? Exclus să renunț”,  a precizat Anda Adam, potrivit sursei menționate anterior. 

Ce s-a întâmplat cu vila pe care dorea s-o cumpere

Cu câteva luni în urmă, Anda Adam a oferit un interviu în care a dezvăluit detalii importante despre acest subiect. În cadrul interviului, artista a explicat cu amănunte cheltuielile pe care le-a făcut în vila pe care intenționa să o achiziționeze și a prezentat așteptările sale de la cei doi proprietari. Suma pe care vedeta o solicita pentru a recupera investiția făcută era de 31.000 de euro.

"Este investiția făcută în casa domnului care ulterior nu a dorit să îmi mai vândă. A refuzat să meargă să îmi vândă casa. Mi se pare normal, atâta timp cât a refuzat să mi-o mai vândă să îmi dea bani pe ce îmbunătățiri am făcut. Există o expertiză făcută și facturi pe absolut toate modificările și îmbunătățirile aduse în imobilul dumnealui. Nu i-am pus niciun fel de problema legat de timpul meu pierdut, opt luni în care am muncit la acea casă și am stat pe șantier zi de zi cu muncitorii, dar aceasta este investiția făcută de mine, în imobilul dumnealui.

Atâta timp cât a refuzat ulterior să îmi mai vândă acest imobil, mi se pare normal să îmi dea măcar banii pe ce am făcut acolo. Dă-mi banii și vinde-o cui vrei tu ulterior, nu așa ar fi corect? Am muncit opt luni la o casă a altcuiva și am investit bani și timp în ea și nervi ca să plec cu coada între picioare?!

Nu doresc nimic altceva decât investiția mea făcută în imobilul care i-a rămas tot lui pentru că a refuzat să mi-o mai vândă", a explicat Anda Adam, în urmă cu câteva luni, potrivit Wowbiz.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 28 iul 2023, 21:27 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience