Anca Sigartău, despre minunea care i-a salvat viața. Actrița mai avea doar un an de trăit

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Sigartău, sursa facebook
Descriere foto: Anca Sigartău, sursa facebook

Anca Sigartău începuse pregătirile pentru propria-i înmormântare, însă o minune a scăpat-o din ghearele morții.

Anca Sigartău a trecut prin momente grele, după ce medicii i-au pus un diagnostic crunt. Aceștia i-au mai dat doar un an de trăit, însă actrița a decis să facă un ultim gest înainte de a-și da ultima suflare.

Celebra actriță din serialul „Adela” nu mai credea în minuni și nici nu s-a rugat la Dumnezeu să o scape de cancer. Gândindu-se la propria înmormântare și la trecerea în neființă, Anca Sigartău a mărturisit că a ales să țină post pentru ca trecerea în Lumea Celor Drepți să îi fie mai ușoară.

„Nici nu am știut prima oară despre acest diagnostic. Prietena mea știa că eu nu fac tratamentul și ea a zis că trebuie să îl fac, pentru că lucrurile sunt foarte grave. Și așa am aflat eu, nu am aflat direct de la medic, nu mi s-a spus direct. Am ajuns în spital și am făcut acel tratament. Și în momentul în care am cerut să plec din spital medicul mi-a spus că nu mă lasă să plec. Că este o tumoră care se dezvoltă și a crescut opt centimetri pe citostatice și nu este normal. Am spus cu toate astea că vreau să mă duc acasă.

În momentul respectiv nu mi-a spus nimeni. Am știut despre acest post că începe pe 15 noiembrie, Postul Crăciunului. Știam de la bunica mea că așa începe postul. Așa am știut eu că vreau să mă duc să țin post, nu am spus la nimeni. Nu a fost un regim alimentar. Am ținut și eu cum am putut. Eu știam că mor, nu mai am de trăit. L-am ținut să mă pregătesc mai mult. Știam că nu mai am foarte mult. Știam că sunt lucruri, răul ăla pe care nu îl vrei și îl faci. Pe 20 decembrie când am fost la control doctorul a spus “Unde este tumora? Ce ai făcut?”. Nu mai există o tumoră. A fost întradevăr o minune”,  a povestit Anca Sigartău la Antena 3.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel