Anca Țurcașiu, la trei luni de la divorțul de Cristian Georgescu: "E sănătos să-ţi dai o pauză de respiraţie. Sunt aici"

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Turcasiu, Foto: Facebook/Anca Turcasiu
Descriere foto: Anca Turcasiu, Foto: Facebook/Anca Turcasiu

În urmă cu trei luni, Anca Țurcașiu anunța încheierea unei etape din viața ei, după care a refuzat să mai vorbească. Astăzi, actrița a rupt tacerea. 

Actrița a stat retrasă în ultima vreme, departe de ochii publicului și de întrebările jurnaliștilor. 


Astăzi, la trei luni de la divorțul de Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a postat un mesaj pe contul său de socializare, în care le spune fanilor că este bine și că această pauză a ajutat-o să se regăsească. 

 “E sănătos să-ţi dai o pauză de respiraţie. Să mergi la mare. Să citeşti. Să stai cu tine. Să te uiţi înăuntrul tău ca în ochii unui prieten vechi, deodată regăsit. Sunt aici”, a scris actrița pe pagina ei de Facebook. 

Și-au spus adio după 22 de ani de căsnicie


În urmă cu trei luni, actrița a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, că divorțează de Cristian Georgescu și a specificat că își dorește să îi fie respectată intimitatea. 

“Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet-pereche! În braţele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu şi de voi şi aştept de acum înainte linişte, echilibru, iubire, pace şi armonie! Ştiu că cineva acolo sus mă iubeşte şi voi avea parte de tot binele Pământului”, scria Anca în urmă cu trei luni.
Citeşte întreaga ştire: Mesajul transmis de Anca Țurcașiu, la trei luni de la divorțul de soțul ei. “E sănătos să-ţi dai o pauză”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel