Anca Țurcașiu, secretul unei siluete de invidiat. Vedeta a devenit vegetariană: „Aș vrea să dau timpul înapoi”

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Turcasiu, Foto: Instagram
Descriere foto: Anca Turcasiu, Foto: Instagram

Anca Țurcașiu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să devină vegetariană. 

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai frumoase și apreciate femei din România. Chiar dacă în ultimul an de zile aceasta a fost nevoită să treacă printr-un divorț dureros, actrița arată din ce în ce mai bine și este foarte fericită. 


Anca Țurcașiu se bucură de o talie de invidiat și a dezvăluit care sunt obiceiurile ei alimentare de foarte mulți ani. Chiar dacă nu a luat decizia de a fi vegetariană pentru a slăbi sau pentru a-și menține sănătatea, Anca Țurcașiu spune că analizele ei au ieșit mereu foarte bine și ar fi curioasă ce s-ar fi îmtâmplat dacă nu ar fi renunțat la consumul de carne. 


Anca Țurcașiu nu și-a impus să fie vegetariană, dar pur si simplu nu i-a plăcut niciodată carnea. 


„N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui. Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea.


Mâncam doar ce puteam alege de pe masă fără carne, pentru că nu-mi plăcea. Ulterior s-a dovedit că analizele mele erau foarte bune și am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine. (…) Aș vrea să dau timpul înapoi, să mănânc carne dimineața, la prânz și seara și să văd care-i diferența. Este imposibil”, a mărturisit vedeta, la ProTV.

 

Anca Țurcașiu, pregătită să dea o nouă șansă iubirii în 2022: "Mai am timp să nu fiu disponibilă?"


Anca Țurcașiu s-a reinventat după divorț și spune că se simte mai fericită și mai liberă ca niciodată. Chiar dacă despărțirea de fostul ei soț a afectat-o destul de mult, vedeta spune că a descoperit cât de frumoasă poate să fie viața și după un divorț.

 


Anca Țurcașiu este gata să dea o nouă șansă iubirii la 51 de ani și speră ca în anul 2022 să aibă parte de iubire și de experiențe frumoase.


„Normal că sunt disponibilă. Şi dispusă, şi disponibilă. Cine nu vrea să trăiască iubirea pe pământul ăsta? Mai am timp să nu fiu disponibilă? (râde)”, a declarat Anca Țurcașiu pentru OK Magazine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel