Anca Țurcașiu s-a reinventat după divorț: „Am dat foc la tot ce-a fost urât şi dureros în trecut”

Data publicării:
Anca Țurcașiu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anca Țurcașiu, sursa foto Instagram

Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu au divorțat după 22 de ani de căsnicie. 

Anca Țurcașiu a trecut prin momente foarte grele în urmă cu un an, atunci când a divorțat de medicul Cristian Georgescu. Cei doi erau căsătoiți de 22 de ani, iar vestea că s-au despărțit a șocat o lume întreagă. Chiar Anca a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare. 


Celebra artistă a găsit puterea de a merge mai departe, iar la un an de zile, aceasta poapte spune că este o altă persoană. A lansat recent o melodie, intitulată „Vreau să dau reset!”, care reprezintă un mesaj de încurajare pentru toate femeile care trec prin astfel de momente. 


„Din fericire, astă-vară am putut să cânt din nou, vreme de trei luni, la mare, iar recent am lansat şi o melodie nouă, cu un videoclip evocator. Melodia aceasta, „Vreau să dau reset!”, a apărut la îndemnul lui Ovi Jacobsen, cu care am colaborat vara trecută în cadrul programului artistic de la „Phoenicia Hotels”, iar versurile mi le-a scris Loredana Căvăşdan, o fată tânără şi talentată, căreia i-am explicat cam ce aş vrea să spună acest cântec: povestea unei femei puternice, care deşi iese dintr-o relaţie de iubire, după mulţi ani, merge mai departe, cu fruntea sus şi cu încredere în ea însăşi şi în viitorul ei.


Mi-am dorit să le transmit un mesaj motivaţional femeilor care o iau de la capăt şi sunt fericită că mesajul meu a fost perceput ca atare. Pe YouTube s-au adunat deja o mulțime de comentarii care îmi confirmă că mi-am atins scopul: acela de a le oferi oamenilor şi, în special, femeilor, un cântec-poveste, care să le îmbărbăteze, să le spună că se poate merge mai departe, indiferent ce s-a întâmplat în viaţa lor(…).


În general, în perioada asta din urmă, am citit foarte mult şi am lucrat foarte mult cu mentalul şi cu emoţionalul meu, astfel încât să-mi conserv echilibrul interior şi să reuşesc să fiu „Eu. Azi. Aici. Acum”. Am învăţat că „Aş vrea să…” ori „Sper că…” nu au valoare. Important este să mă văd „în plină acțiune”, să vizualizez ceea ce îmi doresc pentru mine şi astfel ceea ce îmi doresc se va împlini.


Am dat foc la tot ce-a fost urât şi dureros în trecut, am păstrat doar mo­mentele senine, care-mi dau putere, iar viitorul mi-l creez, cu voia lui Dumnezeu, prin prezent. În fiecare dimineaţă, eu mă trezesc cu gândul că în corpul, în mintea şi în sufletul meu e senin şi pace, că sunt eu cu mine şi cu Dumnezeu şi că am puterea să ofer iubire împrejurul meu. Iar dacă uneori se mai întâmplă ca primul gând al dimineţii să fie altul, mai apăsat sau mai tulbure, îl alung imediat”, a declarat Anca Țurcașiu într-un interviu pentru Formula AS.

 

Citește și: Anca Țurcașiu, comparată cu Loredana Groza. Ce detaliu i-a făcut pe fani să o critice/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel