Anca Țurcașiu, comparată cu Loredana Groza. Ce detaliu i-a făcut pe fani să o critice/ FOTO

Data publicării:
Anca Țurcașiu și Loredana Groza, colaj foto/ sursa instagram
Descriere foto: Anca Țurcașiu și Loredana Groza, colaj foto/ sursa instagram

Anca Țurcașiu a fost acuzată de către fani că o ia pe urmele Loredanei Groza. Aceștia au remarcat o asemănare între cele două.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Artista a trecut prin momente delicate după divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Cu toate astea, a reușit să-și revină și să aibă din nou succesul de altădată. De asemenea, Anca Țurcașiu este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei.

Anca Țurcașiu le desființează pe Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu: „Nu au ce căuta în showbiz”

Recent, artista a postat o fotografie în timp ce se dădea într-un leagăn. Fanii au rămas dezamăgiți, după ce au observat că Anca Țurcașiu este aproape de nerecunoscut și că s-a schimbat total. Unii au ținut chiar să o compare cu Loredana Groza din cauza operațiilor estetice exagerate.

“Doamne aşa arăţi mai nou? Operaţiile nu cred că trebuia să-ţi schimbe trăsăturile iniţiale… De nerecunoscut, Ești de nerecunoscut, erai o femeie frumoasa, păcat. Dacă nu citeam cine e, nici nu o recunoşteam! Păcat!, Erai mult mai frumoasă înainte, îmi pare rău ,dar nu te-am recunoscut, eşti schimbată total, nu îmi vine să cred că eşti Anca Ţurcaşiu pe care o ştiam, De ce să vrei să nu mai fii tu?

Nu îmi place noua Anca Ţurcaşiu, Păcat ca te-ai urâţit şi tu. Nu ştiu ce vă trece prin cap să vă pociţi aşa Te-ai deformat. Mare păcat ca erai naturală și erai ok. Te-ai lucrat şi tu precum Loredana….cred ca nici voi nu vă mai recunoaşteţi, noroc, cu cărțile de identitate.”, au scris fanii la postarea Ancăi Țurcașiu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel