Anca Țurcașiu, rețetă pentru cină: „Delicioasă, cu calorii puține și foarte hrănitoare”. Asta mănâncă actrița, pentru a se menține în formă

Data publicării:

Anca Țurcașiu le-a dezvăluit urmăritorilor săi o nouă variantă de masă, pe care o pot servi la cină. 

Anca Țurcașiu are parte de extrem de multă susținere din partea fanilor săi, care o urmăresc îndeaproape pe vedetă și care rezonează extrem de mult cu ideile și conținutul distribuit de vedetă în mediul online. Astfel, unele dintre subiectele pe care actrița le dezbate destul de des sunt cele care fac referire la un stil de viață cât mai sănătos, dar sunt și rețetele, întrucât aceasta își inspiră adesea comunitatea cu fel de fel de sfaturi din propria bucătărie și din propria experiență. Astfel, vizibil impresionată de interesul fanilor săi asupra acestui aspect, Anca Țurcașiu le-a dezvăluit acum internauților o rețetă ideală pentru masa de cină, cu puține calorii și hrănitoare, promite ea. 

„Bun găsit, dragilor! A avut atât de mult succes videoul cu mic dejunul meu, încât am revenit acum cu cina mea, care este acum în farfurie, aceasta este cantitatea. E vorba despre morcov și țelină rasă, cu un sos de muștar, sos de soia, lămâie, peste care am pus câteva alune, pâine neagră. Încercați și voi, e o cină delicioasă, cu calorii puține și foarte hrănitoare.”, le-a transmis Anca Țurcașiu fanilor, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Anca Țurcașiu, idee sănătoasă pentru mic dejun. Ingredientele pe care actrița le-a pus în sandwich, pentru a-și menține silueta

Anca Țurcașiu, idee de masă în 5 minute

În urmă cu ceva timp, actrița le dezvăluia fanilor săi și o idee de masă care este gata în doar cinci minute și care, pe cât de simplă e de preparat, pe atât de importantă este, din punct de vedere nutritiv. Astfel, este vorba despre o salată extrem de hrănitoare, pe care actrița și-a pus-o la pachet pentru a o lua la teatru, cu ea. 

„În perioada asta, e foarte mare aglomerație, puțin timp la dispoziție. Astăzi am două spectacole și aveam nevoie să iau mâncare cu mine și am pregătit repede cu ce am în frigider în 5 minute, nu a durat mai mult, această salată. Fasole, ton în suc propriu, măsline, ceapă, capere, peste care adaug foarte puțin sos de soia, deci nu mai adaug sare, ulei picant, nu mai pun piper și amestec. Bolul acesta o să vină pun în această caserolă, pentru a nu fi tentată să mănânc prostii și să am mereu ceva bun, hrănitor, cu calorii puține la mine. Este o variantă rapidă și eficientă pe care vi-o recomand.”, a spus Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare.

VEZI și: Carmen Brumă, rețetă delicioasă de creveți. Care este secretul: „Să încercați, vor avea un gust foarte bun”

Recunoaște că e caracterizată de motivație

Acest stil de viață atât de bine pus la punct nu ar putea fi posibil în lipsa unei motivații uriașe, recunoaște chiar ea. Actrița s-a obișnuit însă cu acest program alert și, indiferent de activitățile pe care le are în desfășurare, reușește mereu să-și ducă la bun final taskurile.

„Am o disciplină și o motivație când vine vorba despre a face lucruri demnă de un soldat. Stau toată vara pe litoral de 30 de ani, lucrez acolo. Într-o vară mi-am impus ca în fiecare dimineață, cu toate că adorm foarte târziu, în jur de 1:00-2:00, nu contează, să mă trezesc la 7:00 și la 7:05 să fiu pe plajă pentru 6-7 kilometri de mers alert. Am făcut asta în fiecare zi timp de 3 luni. Nu conta că mi-era rău”, a povestit Anca Țurcașiu, în podcastul Adinei Alberts.

VEZI și: Anca Țurcașiu, decolteu amețitor la plajă. Actrița și-a etalat silueta de invidiat în vacanță



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel