Anca Turcașiu, lecția care i-a schimbat viața, la 51 de ani: „Am învățat să mă valorific pe mine”

Data publicării:
Anca Turcasiu, Foto: Instagram
Descriere foto: Anca Turcasiu, Foto: Instagram

Anca Țurcașiu a început o nouă viață, în urmă cu aproape doi ani, după ce a divorțat de Cătălin Georgescu. 

Anca Țurcașiu și medicul Cătălin Georgescu au divorțat după 22 de ani de mariaj. La 51 de ani, artista spune că se simte pregătită să primească dragostea în viața ei și că nu este deloc greu de cucerit. 


„Toată viața am fost. Și sunt. Este absolut normal. Nu sunt greu de cucerit, nu știu. Sunt foarte atentă la ce mănânc, la somn, la sport, fac mult sport. Și este din ce în ce mai complicat și atunci am grijă de mine”, a declarat Anca Țurcașiu la Antena Stars, potrivit Spynews.

Vedeta se menține într-o formă de zile mari. Pe lângă faptul că face sport, are grijă ce mănâncă și își menține o rutină a somnului, artista este foarte atentă și la gândurile pe care le are, dar și la oamenii cu care se înconjoară. 

„Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a declarat actrița în cadrul unui interviu.

 

Motivul pentru care a devenit vedetariană

Chiar dacă nu a luat decizia de a fi vegetariană pentru a slăbi sau din motive medicale, Anca Țurcașiu spune că analizele ei au ieșit mereu foarte bine și ar fi curioasă ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi renunțat la consumul de carne. 


„N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui. Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea.


Mâncam doar ce puteam alege de pe masă fără carne, pentru că nu-mi plăcea. Ulterior s-a dovedit că analizele mele erau foarte bune și am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine. (…) Aș vrea să dau timpul înapoi, să mănânc carne dimineața, la prânz și seara și să văd care-i diferența. Este imposibil”, a mărturisit vedeta, la ProTV.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel