Anca Țurcașiu le desființează pe Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu: „Nu au ce căuta în showbiz”

Data publicării:
Anca Țurcașiu, Bianca Drăgușanu, Andreea Tonciu/ colaj foto, sursa instagram
Descriere foto: Anca Țurcașiu, Bianca Drăgușanu, Andreea Tonciu/ colaj foto, sursa instagram

Anca Țurcașiu  le-a adresat Biancăi Drăgușanu și Andreei Tonciu o replică tăioasă. Vedeta și-a exprimat părerea despre cele două dive.

Invitată în emisiunea La Măruță, Anca Țurcașiu a fost mai sinceră ca niciodată. Vedeta a fost supusă unei provocări, în care a avut să ofere mai multe răspunsuri, dându-și astfel cu părerea despre mai multe celebrități din showbiz-ul autohton.

Cătălin Măruță a provocat-o pe Anca Țurcașiu să spună numele a trei vedete care nu au ce căuta în showbiz. Fără ezitare, Anca Țurcașiu a oferit două nume, acestea fiind Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu. Drept urmare, cântăreața nu consideră că acestea și-ar avea locul printre vedetele din showbiz.

Anca Țurcașiu a menționat că își asumă răspunsul dat și consideră că cele două dive nu au ce căuta în această lumea a showbizului.

„Eu îmi asum să răspund la această întrebare”, a continuat vedeta.

Citește și: Anca Țurcașiu, curtată de prietenii fiului ei: „Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel